بیوگرافی حسین کعبی
حسین کعبی با قد ۱۶۳ سانتی متر، متولد ۱ مهر ۱۳۶۴ در شهر اهواز فوتبالیست ایرانی است که حضور او در جام جهانی ۲۰۰۶ و لگد کعبی به صورت فیگو باعث شهرت بیشتر او شد. حسین کعبی فوتبال خود را از سن ۱۴سالگی آغاز کرد و در ابتدا در استقلال اهواز و فولاد خوزستان توپ زد. کعبی در جام جهانی ۲۰۰۶ دفاع راست تیم ملی ایران بود.حسین کعبی بعد از عضویت در باشگاه پرسپولیس تهران و انجام ۹ بازی، به تیم لستر سیتی انگلستان پیوست و از سوی باشگاه لسترسیتی و در پی اختلاف مدیر برنامههایش با مربی و سران باشگاه، در لیست مازاد قرار گرفت و سرانجام به پرسپولیس بازگشت و پس از قهرمانی با پرسپولیس تهران در لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۸۶–۸۷ در فصل نقل و انتقالات به تیم سایپا کرج پیوست و سپس در بین نیم فصل ۹۲–۹۱ از تیم راه آهن تهران به تیم صنعت نفت آبادان پیوست و در سال ۹۵ پس از دو فصل دوری از فوتبال با بازی در سپیدرود رشت دوباره به فوتبال بازگشت.
ماجرای حسین کعبی و فیگو
حسین کعبی سال ها بعد از بازی ایران مقابل پرتغال در جام جهانی ۲۰۰۶ و در آستانه بازی ایران مقابل نیجریه درباره لگدی که به صورت لوئیس فیگو زد صحبت کرد. حسین کعبی : «یادش بخیر. البته همان موقع رفتم داخل رختکن پرتغال و از فیگو معذرت خواهی کردم. به هر حال این اتفاقی بود که در زمین فوتبال افتاد و من از روی عمد چنین کاری را نکردم.»
حسین کعبی : «راستش مردم به من لطف دارند. من الان برای تعطیلات آمده ام شمال. در بازار که برای خرید می روم همه درباره فیگو از من می پرسند. من هر چه دارم از مردم است. آن زمان چون پیراهن تیم ملی را می پوشیدم با جان و دل بازی می کردم و دوست داشتم خودم را نشان بدهم. هنوز هم مردم من را با آن حرکت می شناسند. این دعای خیر مردم بود که توانستم سال ها برای تیم ملی خوب بازی کنم. البته بعضی از مردم هم به خاطر آن حرکت انتقاد کردند. شما ببینید، کسی نیامد به من بگوید که آن حرکت، حرکت خوبی بود. من در فوتبال این کار را انجام دادم. بعضی ها شاید بگویند بهترین حرکت را انجام دادم اما باید یک حقیقت را بگویم. آن لگد بدترین خاطره ورزشی من بود. اگر خدای ناکرده لگد من به چشم فیگو می خورد چه کار می خواستم بکنم؟ هرگز نمی توانستم خودم را ببخشم. خیلی ها به من می گفتند شجاع. می گفتند هر کسی نمی توانست این کار را انجام بدهند که با جان و دل برای تیم ملی بجنگد. من بعد از بازی به رختکن پرتغالی ها رفتم از فیگو معذرت خواستم. فیگو به من گفت بازیکن خوبی هستی و خیلی استعداد داری!»
حسین کعبی : «الان فوتبال خیلی پیشرفت کرده است. دیگر خبری از خشونت نیست. امروزه در زمین فوتبال دیگر کمتر بازیکنی تکل می زند. اگر بازیکنی این کار را بکند مسخره اش می کنند. فوتبال آنقدر پیشرفت کرده است که بازیکن باید سر پا بجنگد. تکل رفتن برای سال دوهزار و بوق است!»

عکس و بیوگرافی حسین کعبی

عکس و بیوگرافی حسین کعبی

تبریک حسین کعبی به لوییس فیگو برای تولدش
در موج باز بخوانیم:
- کعبی و فیگو
- بیوگرافی گری لینکر
- بیوگرافی شایان مصلح
- بیوگرافی پیام صادقیان
- بیوگرافی طاها شریعتی
- بیوگرافی سامان قدوس
- بیوگرافی ماریا کوماندانیا
- بیوگرافی امیررضا عابدزاده
- بیوگرافی علیرضا جهانبخش
- بیوگرافی لوییس فیگو و همسرش
- بیوگرافی لوییس فیگو و همسرش
- ازدواج مهدی طارمی و سحر قریشی
- مجری مراسم قرعه کشی جام جهانی
- مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه