بیوگرافی سعید راد و همسرش
خاطرات نسل جدید و این روزهای مردم با سعید راد، به واسطه بازی وی در سریال “در چشم باد” که جمشید مشایخی و پوریا پوربهرامی (پسر فریبا متخصص) هم در آن حضور داشتند، ساخته مسعود جعفری جوزانی در سال ۱۳۸۸ و قبل تر از آن فیلم سینمایی دوئل ساخته احمدرضا درویش در سال ۱۳۸۲ است. گر چه بازی تحسین برانگیز سعید راد در “فیلم سینمایی چ” ساخته ابراهیم حاتمی کیا نیز در این سال ها خاطرات را با سعید راد مجدد زنده کرد. احمد سعید حق پرست راد که به اختصار مردم وی را سعید راد می شناسند هم اکنون ۷۰ سال سن دارد. سعید راد متولد ۴ آبان ۱۳۲۶ در تهران است. سعید راد در اواسط دهه ۶۰ ممنوع الفعالیت شد و سال ها دور از ایران و در کشورهای هند، کانادا و ایالات متحده زندگی کرد ولی در سال ۱۳۷۸ به ایران بازگشت و با رفع ممنوع الکاری توانست بازی های زیادی در فیلم های سینمایی و تلویزیونی داشته باشد. سعید راد توانست دیپلم افتخار سی ام جشنواره فیلم فجر را در سال ۱۳۹۰ برای فیلم گیرنده به کارگردانی مهرداد غفارزاده بدست آورد. سعید راد در جوانی بولینگ باز حرفه ای بوده است و هم اکنون در سن ۷۰ سالگی به پیاده روی، ایروبیک و دوچرخه سواری مشغول است. سعید راد معتقد است باید در بولینگ قهرمان می شده است. سعید راد یک پسر به نام “سام” دارد که وکالت خوانده و یک دختر به نام “نگاه” دارد که رشته تحصیلی دندانپزشکی را در کانادا خوانده است.اما خاطرات گذشته مردم با سعید راد یادآور ازدواج سال ۱۳۵۴ و طلاق اش از نوش آفرین بازیگر زمان قبل از انقلاب است.
در کانادا پست چی بودم!
بی رحم ترین اتوبان دنبا، اتوبانی است به نام فوروان ۴۰۱ که از تورنتو به مونترال میرود. اتوبانی که مسافت آن ۵۴۰ کیلومتر است و من چهار سال هر روز صبح در سرمای سخت زمستان کانادا میرفتم و شب این مسیر را برمی گشتم. من در این مدت پستچی بودم و یادم هست وقتی درباره این کار و مسافت با بهروز وثوقی صحبت می کردم، باور نمی کرد.
سعید راد : برای «دندان مار» تست گریم هم دادم
بنا بود در فیلم «دندان مار» بازی کنم و اتفاقا احمد نجفی با دوربین سوپر ۸ با تست گریم از من فیلم گرفت اما شرایط به گونه ای پیش رفت تا من نباشم و کار نکنم. من هم خیلی سریع تصمیم به رفتن گرفتم.

عکس سعید راد

سعید راد و نوه اش ادم همتی
بیوگرافی نوه سعید راد (ادم همتی) بازیکن تیم پرسپولیس
ازدواج سعید راد
فاطمه عبدی گلنگشی با نام مستعار نوش آفرین متولد فروردین ۱۳۳۵ است. در دوره کودکی پدر و مادر نوش آفرین از یکدیگر جدا شدند. او فرزند نخست خانواده است و چهار خواهر و دو برادر دارد که حاصل ازدواج دوباره پدرش هستند. در سال ۱۳۵۱ و در سن شانزده سالگی، هنگامی که در دبیرستان کیوان واقع در خیابان مرتضوی تهران مشغول به تحصیل بود و همزمان در یک شرکت مشغول به کار بود، در پی خواندن یک آگهی از جانب استودیو پیام مبنی بر نیاز به یک چهره جدید جوان جهت ایفای نقش در یک فیلم سینمایی به دفتر این استودیو رفت. نام آن فیلم شورش بود و قرار بود رضا میرلوحی آن را کارگردانی کند. در بین تعداد زیاد دختران جوان متقاضی به دلیل شباهت ظاهری نوشآفرین با آفرین (آفرین عبیسی) که پیش از این هنرپیشه سینما بود و در آن زمان به دلیل ازدواج از هنرپیشگی دست کشیده بود، مورد توجه فیلمبردار فیلم ایرج صادقپور که اتفاقاً همسر آفرین بود، قرار گرفته و به رضا میرلوحی معرفی شد. نوشآفرین به دلیل شرایط سخت استودیو از جمله تعهد با سفته صد هزار تومانی از شرکت در فیلم شورش منصرف شد. در همان سن به کمک فریدون خشنود خوانندگی را آغاز کرد.پس از مدتی توسط یدالله شیراندامی هنرپیشه معروف آن زمان که از دوستان پدرش بود، برای بازی در فیلم قصه ماهان معرفی شد. نوشآفرین با یک مدیر تهیه بنام مظاهری قرارداد بازی در پنج فیلم را امضاء کرد که در تمامی آنها علاوه بر نقش اول زن بودن، گریزی از برهنه شدن وجود نداشت. نوشآفرین در این سالها کنار هنرپیشگانی نظیر سعید راد ایفای نقش کرد که بعدها با او ازدواج کرد. نوشآفرین پس از هفده سال زندگی با سعید راد، ایران را به قصد هندوستان ترک کرد و از سعید راد جدا شد و پس از مدتی راهی آمریکا شد.
بخشی از مصاحبه هفته نامه جوانان با نوش آفرین
نوش آفرین در مصاحبه های خود در مورد نحوه ی آشنایی و ازدواجش با سعید راد بازیگر معروف آن زمان سینمای ایران گفته است : «من و سعید راد با هم فیلم بازی کردیم و با هم آشنا شدیم و بعد هم ازدواج کردیم. ولی خب زمانی که انقلاب شروع شد با هم ازدواج کردیم. ۱۷ سال هم با هم زندگی کردیم. البته اگر زندگی من با سعید راد خود بود، زندگی را ادامه میدادم! ولی خوب نبود و مجبوری بود! هفت سال بعد از انقلاب ایران بودم و هیچ جوری نمیتوانستم جدا شوم. بعد هم رفتم هند و ۵ سال آنجا بودم و بعد هم رفتم کانادا. کانادا که رسیدم بعد از دو سه سال از هم جدا شدیم. در واقع رفتیم هند چون من دوست داشتم! » نوش آفرین : «به یاد بچگی و فیلم سنگام حتی دوست داستم ویجینتی مالا را آنجا ببینم. ما به شهر پونا در هند رفته بودیم و فرزندان سعید راد هم با ما بودند و با هم زندگی می کردیم. ویجینتی مالا آن موقع که من رفتم خیلی پیر شده بود! ولی من واقعا علاقه زیادی داشتم به فیلمهای هندی و زمانی که انقلاب شد ما دیگر سرگرمی نداشتیم. همه قاچاقی فیلمهای هندی میدیدند. سینمای هند خوب پیشرفت کرد. الان هم که خودتان میدانید واقعا دنیا را گرفته. دوست داشتم بروم آنجا کار کنم که رفتم و شانس بزرگی هم آوردم با آمیتاب باچان آشنا شدم. ایشان به من پیشنهاد فیلم دادند. ولی متاسفانه آن موقع ازدواج کرده بودم و سعید اصلا راضی نبود که من این کار را ادامه دهم و قطعا اگر زودتر طلاق گرفته بودم دیگر لسآنجلس نمیرفتم و همانجا فیلم بازی میکردم.»
عکس های سعید راد

عکس قدیمی سعید راد

عکس قدیمی سعید راد

عکس قدیمی سعید راد

عکس قدیمی سعید راد

عکس سعید راد
فیلم های سینمایی سعید راد به عنوان بازیگر
- امپراتور جهنم (۱۳۹۵)
- مترو (۱۳۹۴)
- عشق و جنون (۱۳۹۲)
- پایان خدمت (۱۳۹۲)
- چ (۱۳۹۱)
- گیرنده (۱۳۹۰)
- پروانگی (۱۳۸۹)
- دوئل (۱۳۸۲)
- عقابها (۱۳۶۳)
- دادشاه (۱۳۶۲)
- عبور از میدان مین (۱۳۶۲)
- برزخیها (۱۳۶۱)
- خط قرمز (۱۳۶۰)
- فرمان (۱۳۶۰)
- مرز (۱۳۶۰)
- با عشق مردن (۱۳۵۷)
- ساخت ایران (۱۳۵۷)
- گدای اشرافزاده (۱۳۵۷)
- آقای لر به شهر میرود (۱۳۵۶)
- خاکستری (۱۳۵۶)
- سفر سنگ (۱۳۵۶)
- سکوت بزرگ (۱۳۵۶)
- هزار بار مردن (۱۳۵۶)
- همراهان (۱۳۵۶)
- جدال (۱۳۵۵)
- قاصدک (۱۳۵۵)
- دزد سوم (۱۳۵۴)
- دو آقای با شخصیت (۱۳۵۴)
- شرف (۱۳۵۴)
- کمین (۱۳۵۴)
- هدف (۱۳۵۴)
- آب (۱۳۵۳)
- خشم و خون (۱۳۵۳)
- کنیز (۱۳۵۳)
- مرد شب (۱۳۵۳)
- مسلخ (۱۳۵۳)
- تنگنا (۱۳۵۲)
- تیغ آفتاب (فیلم ۱۳۵۲)
- خروس (۱۳۵۲)
- خورشید در مرداب (۱۳۵۲)
- سالومه (۱۳۵۲)
- صادق کرده (۱۳۵۱)
- صبح روز چهارم (۱۳۵۱)
- طغرل (۱۳۵۱)
- کافر (۱۳۵۱)
- مردی در طوفان (۱۳۵۱)
- الکلی (فیلم)
- خداحافظ رفیق (۱۳۵۰)
- فاتحین صحرا (۱۳۵۰)
مجموعه های تلوزیونی با جضور سعید راد
- در چشم باد (۱۳۸۹–۱۳۸۸ مسعود جعفری جوزانی)
- سرزمین کهن (۱۳۹۲ کمال تبریزی)
- فیلم ویدئویی زنده به گور (فیلم ویدئویی) (علی جناب ۱۳۹۴)