سید عبدالمجید اجتهادی مدیر کل پیشگیری و نظارت بر قاچاق کالا و ارز است.
سید عبدالمجید اجتهادی در خصوص وضعیت قاچاق کالا و ارز در کشور گفت: متاسفانه در بعضی نقاط کشور فروش و خرید کالای قاچاق به فرهنگ تبدیل شده است.
عبدالمجید اجتهادی اسفندماه ۹۷ در مصاحبه ای گفت: امسال ۶۴ هزار فقره پرونده قاچاق کالا و ارز به تعزیرات ارجاع شده است. تمایل به قاچاق پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم یدکی و قاچاق دام به دلیل سود زیاد، بیش از کالاهای دیگر است و عمده ترین پرونده های قاچاق را تشکیل می دهد. همچنین در این مدت، ۷۵۶ فقره پرونده قاچاق ارز به تعزیرات ارجاع شد که تقریبا سه برابر سال قبل است. امسال به دلیل سیاست های دولت پرونده های ارز ورودی نداریم و پرونده های تشکیل شده مربوط به خروج ارز از کشور است.
پیش از این نیز جمال انصاری، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفته بود: بخش بسیار کوچکی از ماموریت های سازمان تعزیرات در خصوص قاچاق کالا و ارز است و حدود ۷۰ درصد پرونده های قاچاق به تعزیرات می آید؛ در حالی است که این حجم ۷۰ درصدی رسیدگی به پرونده های قاچاق در تعزیرات، حدود ۱۰ درصد از تمام پرونده های مورد رسیدگی این سازمان را تشکیل می دهد.
عبدالمجید اجتهادی مدیرکل پیشگیری و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به آمار بالای قاچاق پتروشیمی در شرق کشور اظهار کرد: عدهای، فرآوردههای نفتی را تحت عنوان حلاّل از مبادی رسمی خارج میکنند و بعد از انجام آزمایشها مشخص میشود این فراوردهها دارای یارانه بوده است.
وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی و با وجود مشکلات ارزی حتی قاچاق و صادرات گوجه و پیاز به صرفه است و طبیعتا هر محصولی در داخل کشور نسبت به کشورهای همسایه تقاوت قیمت داشته باشد، برای خروج از کشور صرفه اقتصادی دارد، افزود: مواد پتروشیمی تحت عنوان اظهار خلاف واقع از گمرکات خارج میشود؛ چراکه محموله این مواد سنگین است و همچون دام نیست که از بیراهه عبور داده شود.
بیوگرافی سید عبدالمجید اجتهادی

عکس سید عبدالمجید اجتهادی