بیوگرافی مهسا قربانی داور ایرانی زن بین المللی فوتبال
مهسا قربانی به جای اینکه به خاطر توانایی های داوری مورد توجه قرار بگیرد؛ به دلیل پوشش اسلامی مورد توجه ویژه در ایران قرار گرفت. گرچه تصاویری که از مهسا قربانی در حال قضاوت داوری منتشر شده نشان از رعایت پوشش مورد تائید فیفا دارد و از لحاظ حجاب سر کامل است و حتی تار مویی مشاهده نمی شود ولی پوشش شورت و جوراب ورزشی باعث تعجب شده است.
مهسا قربانی ۲۸ ساله متولد ۱۳۶۸ در منطقه ۴ تهران رویای داوری در رقابت های فوتبال جام ملت های آسیا در سال ۱۳۹۷ را دارد. مهسا قربانی فوق لیسانس مدیریت بازاریابی ورزشی در خانواده ای غیرفوتبالی به دنیا آمده و بزرگ شده است. مهسا قربانی فوتبال را با دروازه بانی در سال ۱۳۸۵ شروع کرد و در سال ۲۰۰۵ وارد مقوله داوری شد. گرچه خانواده علاقه ای به حوزه داوری نشان نمی دادند ولی هم اکنون جزو حامیان مهسا هستند. مهسا قربانی ۴ سال پیاپی به مسابقات زیر ۱۴ ساله ها جهت داوری دعوت شد و سپس برای دورهای به نام «چشمانداز آسیا» انتخاب شد. مرحله اول این دوره در مالزی برگزار شد و مرحله دوم هم در مالدیو. قربانی در این دورهها با موفقیت ظاهر شد و در نهایت سال ۲۰۱۷ به عنوان داور رسمی آسیا معرفی شد.

mahsa-ghorbani
از جمله توانایی های مهسا قربانی تسلط به زبان انگلیسی و آمادگی جسمانی بالاست. به گفته خودش آمادگی جسمانی داور “پاسپورت داور” به حساب می آید.
مهسا قربانی اولین داور زن ایرانی بود که توانست بازی فوتبال مردان را قضاوت کند. مهسا قربانی به عنوان داور چهارم دیدار ژاپن و کره جنوبی در مسابقات فوتبال بانوان شرق آسیا نیز انتخاب شد.
در کارنامه داوری مهسا میتوان قضاوت در مسابقات مقدماتی جام ملتها و رقابتهای جوانان آسیا را دید.
او تقریبا مهمترین مسابقه نیمهنهایی جوانان آسیا بین ژاپن و کره را سوت زد. بعد به مرحله نهایی رقابتهای شرق آسیا دعوت شد و کنفدراسیون آسیا حساسترین بازی سال زنان، یعنی مسابقه کره شمالی و کره جنوبی را به او تحویل داد.

تیم داوری مهسا قربانی
صحبت های مهسا قربانی وقتی بازی مردان را قضاوت کرد: «میدانستم که با قوانین حاکم در ایران چنین بختی نخواهم داشت. وقتی بازی لیگ دو آقایان را به من دادند، هیجانزده بودم. نگاههای تبعیضآمیز اول بازی را هرگز فراموش نمیکنم. اما چند دقیقه که گذشت، همهچیز طبیعی شد. نگاه من به بازیکنان از بالا به پایین بود. بارها قاطعانه برخورد کردم. خیلی زود فهمیدند این جا یک قاضی است که سوت میزند، نه یک زن یا یک مرد.»

مهسا قربانی در زمین فوتبال
شدیدترین خطایی که در دوران داوریتان دیدید، چه بوده است؟
مهسا قربانی: در همین لیگ داخلی بانوان بود. دو سال پیش دروازهبان و بازیکن حریف بر سر تصاحب توپ جدالی با هم داشتند و دروازهبان به اشتباه به جای این که توپ را مشت کند، سر بازیکن حریف را مشت کرد که منجر به مصدومیت وی شد

مهسا قربانی و تیم داوری
مهسا قربانی اولین داور بین المللی برای مردان سوت زد
مهسا قربانی و سمانه محسنی، داوران بین المللی فوتبال ایران
8 دیدگاه
خدا بدادمون برسه فقط
اینهمه ریا و ریکاری تا چه حد شماهایی که میگردین دنبال یه ذره از بدن یه زن ببینین کجاش مشخص با زوم کامل نگاه میکنین و باز نگاه و بازم نگاه لااقل مرد باشین دیگه ریاکاری رو بذارین کنار و شر و ور نگین، منی که گناه کارم گناه مردمم نمیشورم و گناهم و بیشتر نمیکنم بس کنین لامسبا بذارین مردم زندگیشون و بکنن
ناشناس
خب لامسب شما ذهن و افکارتون کثیف که به ذره ذره ی بدن مردم چشم میندازین و جستجو میکنین ببینین کجاش یه ذره بازه نگاه کنین بعد میاین این چرت و پرتا رو هم مینویسین چقد دورویی و ریا لامسب، بقول خودتون برین جلو اینه نگاه خودتون بندازین ببینین با چه رویی دارین همچین حرفی میزنین اخه بس کن ریا و ریکاری رو
باز باران
با کیا شدیم ۸۰ میلیون
واقعا چرا اینجوریه چه فکری کرده پیش خودش؟!
ناشناس
واقعا که مسخرشو با اون حجابش در اورده رونشو باور کنیم یا موهاشو خودش تو اینه خودشو میبینه خندش نمیگیره
ناشناس
چه ربطی به ما داره که قبول کنیم یا نه. عجب ملتی هستیم. بابا به تو چه اخه.
حقیقت
این چه حجابی است کییا ما و دیگرانو مسخره می کنن؟ خود یا دیگران ؟ یا هردو؟ این توهین به همه است.توهین به با حجاب و بی حجاب. در حجاب مو بدتر است یا پاهای برهنه. اگه حجاب اونه خب خانمها هم فردا با ران برهنه ،لخت بیرون بیایند و تار مویی هم ازشون بیرون نباشه اینجوری که ، فکر کنیم خیلیها راضیین. البته چیزهای مسخره دیگری هم وجود دارد شلوارها و پیراهنهای تنگی که می پوشن و لازمه ورزش هم هست و مردان نیز دز زمین یا سالن حضور دارن که نامحرمن و انها را می بینن. اندام برجسته و ظاهر شده انها را می بینن. انها محرمند و گناه برای انها نیست اما برای مردم دیگر، مردم عادی گناه است و حق ورود به محل مسابقه را ندارند. واقعا می بخشید کثیف و شرم اور است این کارها. چه معنی می دهد این کارها؟چرا دین وسیله و بازیچه شده و مورد استفاده و سواستفاده ابزاری قرار می گیره؟خود را فریب می دهند یا ما را؟
ناشناس
زر نزن بابا . تا یه عکس زن می بینید سریع میرید سراغ … خوب اون چشمای صاب مردتو درویش کن . فوتبال قوانین خاص خودشو داره با مانتوکه نمی تونه بره تو زمین…
علی
عجب،پس پوشش مربوط به مو هستش،