بیوگرافی پرستو صالحی و همسرش
الهام صالحی سیاوشانی که او را با نام هنری “پرستو صالحی” می شناسیم متولد ۹ آبان ۱۳۵۶ در بیمارستان شهدای تجریش (رضا پهلوی سابق تهران) از بازیگران به نام و سلبریتی های ایران است که علاوه بر بازیگری به تدریس گریم نیز می پردازد. پرستو در خانواده ای چهار نفره چشم به جهان گشود و دارای یک برادر به نام امیر شاهین است. مادر پرستو خانه دار و پدرش تکنسین مهمات سازی ارتش بود که در فروردین ماه سال ۱۳۸۷ فوت کرد.
امیر شاهین برادر پرستو صالحی مهندس کامپیوتر و همسرش مارال مهندس الکترونیک است. پرستو صالحی از رشته نمایش در دانشگاه انصراف داده و دوره تخصصی گریم را نزد استاد فرهنگ معیری گذرانده است. وی در حال حاضر با مادر، برادر و همسر برادرش “مارال” یک جا زندگی می کنند.

آغاز فعالیت هنری پرستو صالحی
پرستو صالحی فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۷۵ با تئاتر آغاز کرد. اولین حضور وی در تلویزیون با “سریال محاکمه” ساخته حسن هدایت بود که از طریق استاد گریم او فرهنگ معیری برای این کار معرفی شده بود و البته با بازی در سریال تلویزیونی زیر آسمان شهر در سال ۱۳۸۰ به شهرت رسید.
همچنین بخوانید : ماجرای به هم خوردن عقد پرستو صالحی

ماجرای اعتیاد پدر پرستو صالحی
پرستو صالحی در رمضان سال ۱۳۹۵ در برنامه ماه عسل از ماجرای اعتیاد پدرش به مواد مخدر اینگونه سخن گفت: « دردسرهای زندگی ما، از یک منقل و دوست های پدرم شروع شد که انتهاش به اینجا ختم شد. سرطانی بود که در زندگی ما افتاد و خوشبختی خانواده من را گرفت. مادرم اولین بار که متوجه شد پدرم معتاد است، آن موقع من ۸ سالم بود. وی در پایان اضافه کرد که متاسفانه اعتیاد خانواده من را از هم پاشید و پدرم را از من گرفت.

ماجرای خواستگاری محمد نادری از پرستو صالحی چه بود؟
ماجرا فقط یک شوخی ساده بود. داستان از این قرار بود که پرستو صالحی یک روز در لایو اینستاگرامش در پاسخ به یکی از دنبال کنندگان خود که درباره ازدواج کردن او سوال کرد گفت : «من ازدواج میکنم اما کسی که قرار است با او ازدواج کنم باید بپذیرد که با مادرم زندگی کند ، تنها در این صورت است که میپذیرم با او ازدواج کنم.» در همین حین محمد نادری کامنت می دهد که می پذیرد و از او می خواهد که با او ازدواج کند. این جریان برای کاربران فضای مجازی خیلی چالش برانگیز بود که واکنش محمد نادری و پرستو صالحی را در ادامه میبینید.

پرستو صالحی در واکنش به این جریان در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «این وروجکی که اون بغل، دست به سینه نشسته محمد نادری یک دوست خوبِ یک همکار خوب و البته شیطونه که همیشه شوخی میکنه البته تشخیص شوخیش از جدی خیلی ساده بود ولی خب بعضی دوستان متوجه اش نشدن متاسفانه، ما هم مثل شماها گاهی با هم شوخی میکنیم. و قطعا برای درخواست های جدی زندگیمون جای مناسبتر وجود داره آخه چرا تو لایو؟! دوستای گلم که انقدر مسئلهی ازدواج و تب و تابها و حواشی اونو دوست دارید این فقط یک شوخی بود، من و آقای نادری عین خواهر برادریم تمام؛ و قول میدم الان که خبری نیست ولی هر وقت هر مورد جدی تو زندگیم اتفاق افتاد خودم بهتون خبر بدم، قول دوستون دارم و براتون آرزوی بهترین هارو دارم .»
محمد نادری نیز در واکنش به این جریان در صفحه شخصی خود چنین نوشت: «لایوی پخش می شود. گُروگُر کامنت است که بالا می آید.صاحب لایو پاسخ پرسشهایی راجع به ازدواج نکردشان را می دهند. کِرمی در جان شخصی وول می خورد. به شوخی پیشنهاد ازدواج می دهد. آن شخص در آن لحظه یک درصد هم فکر نمی کند کسی درمیان خیل آن کامنتها کامنت شوخی را دیده و آن را جدی بگیرد ولی بسیاری آن کامنت ها را دیده جدی گرفته برجسته کرده و تیترش می کنند. آن شخص به چخ می رود.»

محمد نادری : «نتایج منطقی و غیر منطقی داستان فوق :
یک. درست است با دوستتان شوخی دارید ولی چون برخی معتقدند نباید شوخی داشته باشید پس نباید داشته باشید.
دو. با دوستتان شوخی می کنید. دوستتان به شما زنگمی زند و با هم به شوخی تان می خندید. ولی عده ای می گویند بیجا کرده اید شوخی کرده اید. پس بیجا می کنید که شوخی می کنید.
سه. هیچ آدم عاقلی تا به حال به شکل جدی در لایو خواستگاری نکرده است (شاید بعدا بکند ولی تا بحال که نکرده) بنابراین شما می توانید خیلی جدی قیمه را بریزید تو ماستها اما نمی توانید خواستگاری را بریزید در لایوها
چهار. عده ای می گویند لایو جای شوخی نیست. عده ای هم در پاسخ می گویند پس جای چیست؟
پنج. از این پس به عبارتهایی مثل “شوخی خرکی” می توانید عبارت “شوخی لایوی” را هم اضافه کنید.
شش. آدمها دوست دارند شما مثل آنها باشید و اگر نباشید دهانتان را آسفالت می کنند. ولی چون در کل آدمها با هم تفاوت دارند شما نمی توانید مثل همه بوده و رضایت همه را جلب کنید پس تلاش بیهوده نکرده و به جای آن آسفالت مرغوب تهیه کنید.
هفت. برخی هم هستند که شوخی را می فهمند و هم با شوخی، شوخی می کنند. اینها را روی سر گذاشته و حلوا حلوا کنید.
پ.ن : درباره مورد پنج ارجاعتان می دهم به بسیاری از کامنت های دو پست آخر»

چالش من و سانسورچی و واکنش پرستو صالحی
چندی پیش امیر مهدی ژوله از نویسندگان و بازیگران سینما و تلویزیون در یک پست اینستاگرامی از اهالی هنر برای سانسور هایی که در رسانه انجام میشود چالشی راه انداخت که پرستو صالحی در پاسخ به این چالش از عمل کردن گوش هایش برای سریال زیر آسمان یک شهر پرده برداشت.

پست چالش برانگیز پرستو صالحی در اعتراض به نحوه اداره مملکت
پرستو صالحی : «آقای ترامپ تورو خدا با دُمِ این شیرهای خفته بازی نکنید اینا همینجوری مملکت داری کردن که این وضع و اوضاع مردم شده اکثرا خوابن یا خودشونو زدن به خواب … باید قبول کنیم ما ملت ظلم پذیر شدیم
به هرجا ناتوان دیدی توان باش ، به سود مردم خامُش زبان باش
ستمکش را اگر دیدی برآشوب ، ستمگر را چو مشتی بر دهان باش»

کارنامه سینمایی پرستو صالحی
- تخته گاز (محمد آهنگرانی) (۱۳۹۷)
- مسلخ (اصغر نصیری) (۱۳۹۵)
- زیگزاگ (مجید توکلی) (۱۳۸۸)
- آقا (امید بهکار) (۱۳۸۲)
- همکلاس (۱۳۸۰ سعید خورشیدیان)
- اعتراض (۱۳۷۸ مسعود کیمیایی)
- تو را دوست دارم (۱۳۷۸ عبدلله باکیده)
- خانه ای روی آب (بهمن فرمان آرا) (۱۳۸۰)
- چشمهایش (۱۳۷۸ فرامرز قریبیان)

کارنامه سریال های تلویزیونی پرستو صالحی
- ۱۳۷۸ این زمینیها به کارگردانی مسعود شاه محمدی
- ۱۳۷۸ تنها در تاریکی به کارگردانی مسعود رشیدی
- ۱۳۷۸ شب چراغ به کارگردانی جمال شورجه، امیر قویدل ومجید جوانمرد
- ۱۳۷۹ همسفر به کارگردانی قاسم جعفری
- ۱۳۷۹ سفر باران به کارگردانی بهروز طاهری
- ۱۳۷۹ مهر پنهان به کارگردانی محمد نجف اوشانی
- ۱۳۸۰ زیر آسمان شهر به کارگردانی مهران غفوریان
- ۱۳۸۰ تب به کارگردانی عباس مرادیان
- ۱۳۸۰ عشق سال های جنگ به کارگردانی علی بهادر
- ۱۳۸۱ شبکه به کارگردانی محمود عزیزی
- ۱۳۸۲ مهمانپذیر طوبی به کارگردانی منوچهر پوراحمد
- ۱۳۸۲ روژان به کارگردانی ماشاالله شاهمرادیزاده
- ۱۳۸۳ دوباره زندگی به کارگردانی نادر مقدس
- ۱۳۸۳ رسم شیدایی به کارگردانی اکبر خواجویی
- ۱۳۸۴ ارث بابام به کارگردانی مهران غفوریان
- ۱۳۹۲ شوخی کردم به کارگردانی مهران مدیری
- ۱۳۹۴ شهر من شیراز به کارگردانی محمد بنایی
عکس های پرستو صالحی







در موج باز بخوانیم: