به گزارش خبرگزاری فارس، به دنبال تجمع اعتراضی روز پنجشنبه جمعی از مالباختگان موسسات مالی در مشهد که با شعارها و مطالبات اقتصادی مردم همراه شد، امروز جمعه نیز برخی نقاط کشور شاهد تجمعاتی محدود بود.
گزارش خبرنگاران فارس از شهرهای کرمانشاه، رشت، ساری، قم، قزوین و همدان حاکی از آنست که در این شهرها تجمعاتی برگزار شد که بعضا با شعار های تندی همراه بود.
بیشترین تجمع پیش از ظهر امروز (جمعه) در کرمانشاه گزارش شد که با مداخله پلیس خاتمه یافت.
اگرچه رسانه های ضدانقلاب تلاش داشتند نشان دهند که مطالبات تجمعات امروز سیاسی است اما گزارشهای میدانی خبرنگاران فارس، حاکی از آنست که بسیاری از مردم که نسبت وضعیت گرانی ها معترض بودند با مشاهده شعارهای سیاسی لیدرهای این تجمعات، ترجیح دادند که با شعاردهنگان همراه نشوند.

تجمع مردم کرمانشاه
به دنبال گرانی های اخیر و همچنین ادامه ابهام در وضعیت مالباختگان موسسات مالی و اعتباری ، از ماههای گذشته تجمعات و تحصن هایی در شهر های مختلف انجام شده که رسانه های مخالف جمهوری اسلامی تلاش می کنند این مطالبات اقتصادی را سیاسی جلوه دهند.
همزمان برخی از نزدیکان دولت سعی کردند تا این تجمعات را به مخالفین دولت نسبت دهند.

عکس تجمع مردم کرمانشاه
استانداری ها و فرمانداریهای شهر های مختلف نیز با صدور اطلاعیه هایی اعلام کردند که تجمعات امروز فاقد مجوز بوده است.
منبع: خبرگزاری فارس ۱۳۹۶/۱۰/۰۸ :: ۲۰:۵۶
http://www.farsnews.com/13961008001211
به نقل از سایت نامه نیوز به گزارش خبرگزاری فارس آمده است:
تظاهرات در تهران ممنوع است | واکنش استانداری به احتمال تظاهرات امروز تهران
تجمع و تظاهرات در تهران ممنوع است | در صورت برگزاری تظاهرات در تهران، نیروی انتظامی با آن قاطعانه برخورد خواهد کرد. معاون امنیتی انتظامی استانداری تهران در واکنش به شایعه برگزاری تظاهرات در تهران، مانند آنچه دیروز در مشهد شاهدش بودیم، گفت: مجوزی مبنی بر تجمعات مردمی در سطح شهر تهران صادر نشده است.
به گزارش آفتاب، محسن نسج همدانی معاون امنیتی انتظامی استانداری تهران با اشاره به نقش و تاثیر عناصر ضدانقلاب در برپایی تجمعات در پایتخت، گفت: تاکنون مجوزی مبنی بر تجمعات مردمی در سطح شهر تهران از سوی استانداری صادر نشده و در صورت برگزاری چنین تجمعاتی از سوی نیروی انتظامی برخورد قاطع صورت می گیرد.
وی افزود: این اقدامات و گفتارهای ناپسند فرصت را به منافقین و سلطنت طلبان خارج نشین داده تا در این مواقع دست به اقدام علیه نظام بزنند.
منبع: آفتاب
http://www.aftabir.com/news/article/view/2017/12/29/1808924
نظر مهدی محمدی درباره اعتراضات اخیر
تحلیلگر مسائل سیاسی معتقد است اعتراض به مسائل اقتصادی حق مردم است و مرز اعتراض و شورش مشخص است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، مهمدی محمدی تحلیلگر مسائل سیاسی در کانال تلگرامی خود در واکنش به اعتراضات مردم در برخی شهرها نسبت به مسائل اقتصادی نوشت: اعتراض به مشکلات اقتصادی حق مردم است. اگر مرز اعتراض با آشوب روشن باشد، باید در برابر آن خاضع بود. اگر معترض در چارچوب جمهوری اسلامی فریاد می زند که برای جوانم شغل میخواهم یا گله دارد که مختصر پس انداز زندگیاش را در فلان موسسه اعتباری بالا کشیدهاند، باید سخنش را شنید. به جای برخورد با او، باید با مسئولی برخورد کرد که کار را به اینجا کشانده است.
حتی اگر از منظر صرفا امنیتی نگاه کنیم، امروز باید کنار مردم ایستاد. دشمن زمانی قادر به سوء استفاده خواهد بود که میان مردم و نظام شکافی ببیند و به عمیق تر شدن آن طمع کند. “آنها که امکانات کشور دستشان است” باید یاد بگیرند اگر نمیتوانند از درد مردم بکاهند لااقل با مردم همدردی کنند. وقتی چنین شد، حنای شیادان و مدعیان هم دیگر رنگی نخواهد داشت.
دولت آقای روحانی، اگر به صحنه ناآرامی های امروز کشور سیاسی نگاه کند، در حق خود خیانتی نابخشودنی کرده است. اینکه مانند آقای جهانگیری تصور کنند حریفان سیاسی دولت، کسانی را سازمان داده و به خیابان آوردهاند، خام اندیشی و توهم محض است. رقبای دولت نه چنین اراده ای دارند و نه چنین اعتقادی. پیش تر هم نشان دادهاند که اگر اساس نظام در مخاطره باشد، نخستین کسانی هستند که بساط “خیابانیها” را جمع میکنند.
این هم معلوم است که قبل تر، کدام جریان سیاسی در کشور “کارناوالیسم خیابانی” را تا مرز فتنه گری پیش برده و از آن ارتزاق کرده است. اما اگر دولت اکنون گرانی، بیکاری و بحران بانکی را نبیند و اعتراض مردم به آن را “توطئه رقبا” بنامد، معنای آن این است که هیچ راه حلی در چنته ندارد و اتهام زنی یگانه ابزاری است که برای آن باقی مانده است.
بدتر از این، معنای چنین برخوردی از جانب معاون اول رئیس جمهور این است که دولت تصمیم دارد کما فی السابق هیچ کاری نکند و با استناد به اینکه “عده ای توطئه کرده اند” بنشیند و عمیق تر شدن بحران اقتصادی را نظاره کند. زمانه انتخابات به سر آمده است و دولت باید این را درک کند.
ساختن دوقطبیهای انتخاباتی دیگر کارساز نیست. همه آمادهاند به دولت کمک کنند از باتلاق “ورشکستگی در دولت داری” بیرون بیاید اما ظاهرا دولت خواستار کمک از کسی نیست. آقای معاون اول به جای خودفریبی خوب است کمی در ورشکستگی مدیریتی دولت خود نظاره کند. رئیس جمهور هم که نمیدانیم کجاست
منبع: تسنیم
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/10/08/1614632