بیوگرافی دکتر حسین انتظامی قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (معاون رسانه ای وزیر ارشاد)
دکتر حسین انتظامی، متولد ۱۰ امین روز از اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۶ در شهر مشهد، فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی (گرایش صنایع پالایش) از دانشگاه تهران، فوق لیسانس در رشته های مهندسی فرآیند در دانشگاه صنعتی شریف و همچنین مهندسی شیمی گرایش انرژی در دانشگاه آزاد،دکتری رشته مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است. “دانشگاه عالی دفاع ملی” که فعالیت خود را در سال ۱۳۷۱ به عنوان دانشگاهی استراتژیک آغاز کرده است، یکی از دانشگاه های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است که در شهر تهران، بزرگراه شهید بابایی (نزدیک بزرگراه هنگام) قرار داشته و زیر مجموعه ستاد کل نیروهای مسلح است. دکتر حسین انتظامی در کارنامه ی کاری خود، جوان ترین مدیر کل حوزه فرهنگی کشور را دارد و در بین سال های ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۶، یعنی زمانیکه ۲۷ سال سن داشت، در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عهده دار “مدیریت اداره کل مطبوعات داخلی” بود. از مهم ترین فعالیت های مطبوعاتی دکتر حسین انتظامی، پایه گذاری و تاسیس روزنامه جام جم در سال ۱۳۷۹ است که خودش مدیرعامل موسسه، مدیرمسئول و سردبیر روزنامه جام جم به عنوان نشریه ای فرهنگی اجتماعی بود که به همین جا ختم نشد و با تاسیس اولین سایت آنلاین یک روزنامه (جام جم آنلاین)، نام خود را در پیش تازان صنعت مطبوعات ثبت کرد. حسین انتظامی از سال ۱۳۸۳ تاکنون و در ۶ دوره متوالی نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات بوده است.دکتر حسین انتظامی با بیش از ۲۵ سال سابقه روزنامه نگاری و مدیریت مطبوعاتی، سرانجام در دولت یازدهم به عنوان “معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی” وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد.(سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پنجم دی ماه سال ۱۳۹۶ طی حکمی، حسین انتظامی را به عنوان دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب کرد.)
- دکتر حسین انتظامی در سال ۱۳۶۸ به عنوان مدیر دفتر “روزنامه قدس” در تهران منصوب شد.
- دکتر انتظامی در سال ۱۳۷۶ عهده دار ریاست “ستاد جشنواره مطبوعات” بوده است.
- حسین انتظامی بین سال های ۱۳۷۶ تا۱۳۷۹ در گروه نشریات ابرار با سمت قائم مقام و سردبیر ارشد فعالیت داشت.
- دکتر حسین انتظامی در سال ۱۳۷۸ به عنوان رئیس کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد منصوب گردید.
- مدیر مطبوعاتی روزنامه همشهری : از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ که در ادامه به مدیریت عاملی موسسه همشهری و مدیر مسئولی روزنامه همشهری ختم شد.
- تاسیس سایت همشهری آنلاین در مرداد ۸۵ و چاپ روزنامه همشهری عصر
- همزمان با این فعالیت ها تا ۱۳۸۶ سخنگوی شورای عالی امنیت ملی نیز بود.
- رئیس شورای سیاستگذاری “گروه رسانهای خبر، بزرگترین بنگاه مطبوعاتی خصوصی کشور” : بین سالهای ۱۳۸۷ تا ۹۲
تحصیلات آکادمیک حسین انتظامی در بک نگاه
- لیسانس مهندسی شیمی (گرایش صنایع پالایش) از دانشگاه تهران
- فوق لیسانس مهندسی شیمی (گرایش طراحی فرآیند) از دانشگاه صنعنی شریف
- فوق لیسانس مهندسی شیمی (گرایش انرژی) از دانشگاه آزاد اسلامی
- دکتری تخصصی (PhD) مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی
سوابق مطبوعاتی و اجرایی دکتر حسین انتظامی در بک نگاه
- ۱۳۷۱-۱۳۶۸: مدیر دفتر روزنامه قدس در تهران
- ۱۳۷۶-۱۳۷۳: مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- ۱۳۷۶: رئیس ستاد جشنواره مطبوعات
- ۱۳۷۸-۱۳۷۶: عضو اولین هیات مدیره انجمن روزنامه نگاران مسلمان
- ۱۳۷۹-۱۳۷۶: قائم مقام و سردبیرارشد گروه نشریات ابرار
- ۱۳۷۸ تاکنون: رئیس کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی
- ۱۳۸۴-۱۳۷۹: موسس و مدیر مسئول روزنامه جام جم
- ۱۳۸۳ تاکنون: ۶ دوره نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات
- ۱۳۸۶-۱۳۸۴: عضو هیات منصفه دادگاه مطبوعات
- ۱۳۸۶-۱۳۸۴: مشاور دبیر و سخنگوی شورای عالی امنیت ملی
- ۱۳۸۷-۱۳۸۴: مدیرعامل موسسه و مدیرمسئول روزنامه همشهری
- ۱۳۹۲-۱۳۸۷: رئیس شورای سیاستگذاری “گروه رسانه ای خبر”
- ۱۳۹۲ تاکنون: معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- ۱۳۹۲: عضو کارگروه «تعیین مصادیق مجرمانه» قانون جرایم رایانه ای
- ۱۳۹۳ تاکنون: دبیر کمیسیون قانون “انتشار و دسترسی آزاد بر مطبوعات”
پست اینستاگرامی دکتر حسین انتظامی برای عوامل مجموعه ی نمایش خانگی شهرزاد
دکتر حسین انتظامی : «بیان گزاره های تاریخ به زبان هنر…،تولید بومی، رونق اقتصاد هنر، کارآفرینی در بخش خصوصی، سرگرمی سازی برای خانواده ایرانی و… همه اینها را باید در دوشنبه های سریال شهرزاد دریافت. پنج سال تلاش سخت کوشانه حسن فتحی و همکاران او برای تولید سریال شهرزاد در شبکه نمایش خانگی کشور، ظرفیت فرهنگی و اقتصادی ارزشمندی را در عرصه تولیدات هنری بومی آفرید، به نحوی که امسال شاهد جهش جدی در سرمایه گذاری و ساخت سریال در شبکه نمایش خانگی خواهیم بود که رویکرد ورود به بازارهای منطقه ای را هم دارد. به فتحی و همه هنرمندان و عوامل تولید سریال شهرزاد خداقوت می گویم.

پست اینستاگرام حسین انتظامی برای سریال شهرزاد
عکس های دکتر حسین انتظامی و نمونه هایی از پست های اینستاگرامی ایشان

عکس دکتر حسین انتظامی از انتظار برای برجام

عکس حسین انتظامی و استاد پرویز خرسند

پست اینستاگرام حسین انتظامی برای پروژه ی مشترک او و فرزندش
دکتر حسین انتظامی : «حتی معنای عشق را باید از دنیای پاک کودکان آموخت؛ و گذشت و فراموشی را. کودکان از ما بزرگترند، با وجود آن که ظاهرا نشان نمی دهند. آنان از ما بخشنده ترند. کوتاهی ها و بدی ها را به جای نگه داشتن در درون خود و غنی سازی به کینه، می بخشند؛ اصلا فراموش می کنند؛ کانّه از اول هم نبوده! ما اما بلد نیستیم و همواره در صدد جبران و تلافی قصورها و تقصیرهای دیگرانیم. این دفترچه به قول روانشناس ها پروژه دو نفره من و اوست. برای همدیگر می نویسیم. اما راستش این بار نتوانستم چیزی بنویسم؛ یعنی جوابی نداشتم که بنویسم. این یادداشت مرا شرمنده کرد؛ خیلی زیاد. شرمندگی، می گویند آخرین فضیلتی است که از آدمی دور می شود؛ به عبارت دیگر تا شرمنده می شویم هنوز کورسویی از انسانیت هست. و خدا را شکر که هنوز به این فضیلت مفتخریم.»

پست اینستاگرام حسین انتظامی در مورد فاصله ی نسل ها
دکتر حسین انتظامی : «عجله داشت. قرار شد من لقمه های صبحانه اش را آماده کنم؛ منی که مدتهاست با او صبحانه نخورده ام؛ به بهانه کار؛ کاری که تمامی ندارد و دست آخر یک روز می گذارندت کنار و می بینی خیلی چیزها را به خاطر وظیفه شناسی یا جاه طلبی از دست داده ای. لقمه ها ماند: کره – پنیر دوست ندارد! نمی دانستم.مادر، لقمه های جدیدی گرفت. کره-عسل، جدا و لقمه پنیر، جدا. شادمانه و عجولانه خورد و رفت. این ماجرای ساده به ظاهر تمام شد و رفت.اما لقمه ها ماند و یک اندوه و حسرت و تلنگر جدّی. آدم وقتی می بیند ذائقه های معمولی فرزندش را نمی داند شرمنده می شود از این که برای او وقت نگذاشته.اگر به روزگار ما پدرها نمی دانستند فرزندشان کلاس چندم است امروز عمق فاجعه بیشتر شده . سبک زندگی به این سمت رفته -یا دارد می رود- که از همدیگر فاصله می گیریم و جز ظواهر و تشریفات، قرابت و پیوستگی نسلی نیست؛ تازه همان هم خیلی جاها غایب است.»
آدرس صفحع اینستاگرام دکتر حسین انتظامی : https://www.instagram.com/entezami