صحبت های زهرا نجفی دختر نجفی شهردار تهران درباره ماجرای قتل میترا استاد
زهرا نجفی دختر نجفی شهردار سابق تهران صبح امروز (چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۸) با حضور در دادسرای امور جنایی تهران در خصوص اتفاقات دیروز و نحوه ی مطلع شدن خود از قتل میترا استاد توضیح داد. دختر محمدعلی نجفی که از دیروز در شوک اتفاقات افتاده و نگرانی های یک دختر نسبت به سرنوشت پدرش بود، در ابتدا به خانواده ی میترا استاد تسلیت گفت و سپس توضیح داد که پیش از ظهر دیروز راننده ی پدرم به منزل من آمد و نامه ای ۳ صفحه ای با دست خط پدرم را به من تحویل داد. وقتی نامه را خواندم دیدم پدرم نوشته است که میترا را کشته و دلایل این اقدامش را هم کاملا توضیح داده بود. سراسیمه به همراه راننده ی پدرم به سمت خانه ی میترا راهی شدیم.
میترا استاد و پسرش مهیار کمتر از ۲ هفته بود که به خانه ی جدید (برج میترا در سعادت آباد) رفته بودند و چون مراحل اسباب کشی انجام میشد، راننده پدرم خانه را می شناخت و کلید هم داشت. به همین جهت وقتی دیدم هر چه با پدرم تماس می گیرم گوشی اش خاموش است، به همراه وی به سمت خانه رفتیم. بعد از اینکه وارد خانه شدیم، جسد میترا را پیدا کردیم و در همان زمان ها بود که مهیار، پسر میترا به خانه آمد. من کیف مهیار را گرفتم و در گوشه ای گذاشتم و بعد مهیار متوجه شد که چه اتفاقی افتاده است.
همچنین بخوانید : بیوگرافی محمدعلی نجفی شهردار سابق تهران
توضیحات زهرا نجفی دختر نجفی شهردار تهران درباره ازدواج دوم پدرش
میترا استاد از وقتی با پدرم ازدواج کرد مسیر اشتباهی را پیش گرفت و شدت این موضوع تا حدی بود که به پدرم اجاز نمیداد با فرزندانش رفت و آمد کند.پدرم حتی اجازه ی تماس تلفنی گرفتن با ما را هم نداشت و کلا ارتباط با ما ممنوع بود. خیلی ناراحتیم این اتفاق افتاده است، اما میترا بی تقصیر نیست او از همان یکسال پیش پدرم را تهدید به خیانت میکرد حتی ما را تهدید به اسید پاشی کرده بود و پدرم برای اینکه ما در امان باشیم با ما قطع رابطه کرده بود.
زهرا نجفی : «آخرین بار یکماه پیش بود که پدرم به من زنگ زد. دلیل زنگ زدنش هم این بود که می خواست به محضر بروم و امضای فروش ماشین لکسوسی را که به نام من بود بزنم. در واقع ما هیچ چیزی به نام خودمان نداریم مادرم هم هر چیزی که دارد به نام خودش است. من تنها همان ماشین لکسوس را داشتم که یک ماه پیش پدرم فروخت و بعد هم میترا به خانه ی جدیدش اسباب کشی کرد.»
در مورد میترا استاد حرف های زیادی در رسانه های غیر معتبر منتشر شده بود که وی در رابطه های ناسالم حضور داشته که دختر نجفی در این خصوص توضیح داد: «میترا اصلا خیانت نکرده بود، اما در دعواهایش با پدرم مرتب تهدید میکرد خیانت خواهد کرد.»
دختر نجفی (به نقل از رکنا) : «میترا استاد با ارگانهای خاصی رابطه داشت و از همین طریق به پدرم تسلط پیدا کرده بود و او را تحت فشار قرار میداد.»
زهرا نجفی در خصوص ادعای پسر میترا استاد در خصوص شکسته شدن دستش توسط محمدعلی نجفی هم گفت : «مهیار دروغ میگوید که دستش را پدرم شکسته است. دست مهیار در مدرسه شکسته بود و همه این را میدانند.»
در موج باز بخوانیم: