بیوگرافی زهرا لاریجانی
زهرا لاریجانی دختر آیت الله صادق لاریجانی (صادق اردشیر لاریجانی) است. پدر زهرا لاریجانی صادق اردشیر لاریجانی متولد سال ۱۳۳۹ در شهر نجف که با اسامی “صادق آملی لاریجانی” یا “صادق لاریجانی” نیز شناخته میشود، ریاست قوه قضاییه و رئیس هیئت امنای دانشگاه امام صادق است. آیت الله صادق لاریجانی پیش از این عضو شورای نگهبان (به عنوان فقیه) و همچنین از اعضای مجلس خبرگان رهبری در دورهٔ سوم و چهارم از استان مازندران بوده است. زهرا لاریجانی در خانواده ای کاملا مذهبی به دنیا آمد به صورتی که میتوان در خصوص خویشاوندان زهرا لاریجانی اینگونه بیان کرد که :
- سیّد محسن نبوی اشرفی (پدر یزرگ پدر زهرا لاریجانی – در واقع برادران باریجانی نوهٔ دختریِ سیّد محسن نبوی اشرفی هستند)
- روحانی میرزا هاشم آملی (پدر بزرگ پدری زهرا لاریجانی)
- حسین وحید خراسانی (پدر بزرگ مادری زهرا لاریجانی – متولد ۱۱ دی ۱۲۹۹ در نیشابور از مراجع تقلید شیعه امامیه است)
- محمد جواد اردشیر لاریجانی (عموی زهرا لاریجانی – متولد ۱۳۳۰ در شهر نجف – سیاستمدار، ریاضیدان و نظریهپرداز سیاسی – معاون بینالملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه و مدیر پژوهشگاه دانشهای بنیادی)
- فاضل لاریجانی (عموی زهرا لاریجانی – متولد ۱۳۳۲ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی در آمل است – لیسانس فیزیک از دانشگاه صنعتی شریف، فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی ، دکترای سیاستگذاری علم و فناوری از دانشگاه تربیت مدرس)
- علی اردشیر لاریجانی (عموی زهرا لاریجانی – ششمین رئیس مجلس شورای اسلامی – متولد ۱۳۳۶ در شهر نجف – داماد مرتضی مطهری (معلم شهید) – علی لاریجانی در سن ۲۰ سالگی با فریده دختر ۱۵ ساله مرتضی مطهری ازدواج کرد و چهار فرزند، دو دختر با نامهای فاطمه و سارا و دو پسر با نامهای مرتضی و محمدرضا دارد.)
- صادق اردشیر لاریجانی (پدر زهرا لاریجانی – ریاست قوه قضاییه – متولد سال ۱۳۳۹ در شهر نجف – داماد حسین وحید خراسانی)
- محمد باقر اردشیر لاریجانی (عموی زهرا لاریجانی – متولد اردیبهشت ۱۳۴۰ در قم) پزشک فوق تخصص بیماریهای غده درونریز، و معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
- مصطفی محقق داماد (شوهر عمه زهرا لاریجانی – معروف به محقق داماد، متولد ۱۳۲۴ – مجتهد، حقوقدان، عضو پیوسته فرهنگستان علوم ایران، عضو هیئت امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و استاد حوزه و دانشگاه است.)
- احمد توکلی (پسرِ دخترخاله ی پدر زهرا لاریجانی – سیاستمدار ایرانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس پیشینِ مرکز پژوهشهای مجلس و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی است.)
صادق لاریجانی پدر زهرا لاریجانی) در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد ، وی با اتمام دوران تحصیل دبیرستان در سال ۱۳۵۶ وارد دانشگاه شد. لاریجانی پس از اتمام دوران تحصیل خود در حوزه علمیه در سال ۱۳۶۸ به تدریس علوم فقهی پرداخت همچنین در این سال ها به عضویت هیئت علمی دانشگاه قم نیز در آمد. صادق لاریجانی در سال های مختلف در پست های بسیار کلیدی قرار داشته است. حضور در شورای نگهبان ، حضور در مجلس خبرگان از جمله مسئولیت های وی است.

انتشار خبر جاسوسی در آمد نیوز
انتشار خبری مبنی بر جاسوسی زهرا لاریجانی در آمدنیوز
به گزارش مشرق و تسنیم:
«یک کانال تلگرامی با نام آمدنیوز چندی پیش مطلبی منتشر و ادعا کرد که برای اولین بار خبر جاسوسی زهرا لاریجانی دختر آیتالله صادق آملی لاریجانی برای انگلیس منتشر میکند! این ادعا چند روز بعد به طور رسمی توسط وزیر اطلاعات، رئیس سازمان اطلاعات سپاه و شخص آیتالله آملی لاریجانی تکذیب شد و درباره پشت پرده و انگیزههای این کانال برای مطرح کردن چنین موضوعی گزارشهای متعددی در رسانهها منتشر شد. پدیده شبکههای اجتماعی مانند توییتر، فیسبوک و …و رسانههای اجتماعی مانند تلگرام و …، در عین فوائدی که برای تسهیل ارتباطات و فراهم کردن امکان به اشتراک گذاشتن ایدهها و نظرات تمام افراد جامعه دارد، مضرات نوپدیدی نیز با خود به همراه آورده است. از جمله اینها می توان به زمانی اشاره کرد که شایعاتی در قالب اخبار به طور گسترده در این فضا تولید و در اختیار مخاطبان قرار میگیرد. از آنجا که انتشار این دست مطالب در رسانههای اجتماعی مانند تلگرام مسئولیت اجتماعی و قضایی چندانی نیز جز در موارد بسیار نادر با خود به همراه نمیآورد، طرح شایعات و جعل اخبار در این فضا نسبت به رسانههای رسمی که باید به نهادهای قانونی و مهمتر از آن نسبت به مخاطبان خود پاسخگو باشند، بسیار سادهتر انجام میگیرد و همین موضوع تشخیص اخبار صحیح از ناصحیح را در برهه امروز برای مخاطب معمولی نسبت به گذشته با دشواری بیشتری روبرو کرده است. اما برای انتشار شایعه و جعل اخبار راههایی وجود دارد که آشنایی با این فنون میتواند تشخیص آنها را برای مخاطب سادهتر کند. مهمترین نیاز برای انتشار یک خبر غیرواقعی و جعلی،آماده بودن فضای اجتماعی در یک جامعه برای شنیدن اینگونه اخبار است. متاسفانه جامعه ایران برای شنیدن اخبار غیرواقعی آمادگی نسبتاً قابل توجهی دارد. این مسئله موضوعی است که در آن هم میتوان مسئولان را مقصر دانست، هم رسانههای رسمی را. البته نباید با رویکردی پوپولیستی خود مردم را از نقد در این باره مبرّا دانست. چرا که بخشی از مشکل قطعاً فرهنگی است.این گفته به معنای آن نیست که میتوان به طور کلی جامعه را از هرنوع خبر جعلی مصونسازی کرد و همچنین به این معنا نیست که جوامعی که در این زمینه در دنیا رشدیافتهتر هستند و یا مسئولان و رسانههای رسمی آنها بسیار بهتر عمل میکنند، کاملاً در این زمینه ایمن باشند. اما نمیتوان رد کرد که با حرکت روبه جلوی مسئولان، رسانهها و مردم، میتوان امکانات جاعلان اخبار را محدودتر کرد.»
کانال آمدنیوز
از ابتدای شکلگیری کانال آمدنیوز، قوه قضائیه و بویژه رئیس آن در کانون اخبار و عملیات روانی این کانال بوده است. به نظر میرسد این انتخاب آگاهانه و البته تا حد قابل توجهی دقیق بوده است. از چند نظر: اول آنکه دستگاه قضائی با توجه به کارکرد خود که یک نهاد با ماهیت برخورد سخت و نیمه سخت است به طور ذاتی مستعد شکلگیری نارضایتی علیه خود است و در کشورهای دیگر نیز دستگاههای قضایی جزو محبوبترینها محسوب نمیشوند؛ اما در ایران نیز مجموع عملکرد دستگاههای قضایی در دورههای مختلف ایجاد رضایت بالایی را به دنبال نداشته است. ممکن است علت این مسئله عدم اطلاعرسانی کافی به جامعه درباره اقدامات مثبت قوه قضائیه طی دورههای مختلف باشد و یا از جنبه سلبی، تمرکز رسانههای اپوزیسیون و همچنین برخی رسانههای غیرهمسو در داخل برای زیرسوال بردن قوه قضائیه را عامل آن معرفی کرد؛ اما پرسش از علّت، مسئله این متن نیست. بلکه موضوع آن است که به هر حال انتخاب قوه قضائیه برای متمرکز کردن اقدامات تخریبی و شایعات و اخبار جعلی هدفمندانه بوده است. مسئله دوم در این باره آن است که قوه قضائیه با توجه به انتخاب دومرحلهای توسط مردم(انتصاب رئیس قوه توسط ولی فقیه) به نوعی حاکمیتی محسوب میشود. لذا برای اهداف اپوزیسیونی، یقیناً هدف مناسبتری نسبت به دولت و مجلس است. به همین دلیل است که آمدنیوز تقریباً هیچ مطلب به اصطلاح افشاگرانهای درباره دولت آقای روحانی در آن منتشر نشده است! بلکه تلاش میشود با تمرکز بر روی قوه قضائیه گفته شود که این نهادهای انتصابی، نهادهای انتخابی را هم با اخلال در عملکرد روبرو کرده است!
در موج باز بخوانیم:
- شهاب سنگ چیست؟
- مسامحه یعنی چه؟
- ارش البکاره و مهرالمثل چیست؟
- علت های پایین بودن پلاکت خون
- سوره دهر در شان کیست؟
- چلغوز یعنی چه؟
- قانون کاتسا
4 دیدگاه
ناشناس
گرگهادرپوست بره
ناشناس
ژن خوب …مملکت به دست این …. ها افتاده
ناشناس
جناب لاریجانی پول مردم را در موسسات پس بدهید مثلا شما اسلامی هستید سپرده گذار کاسپین
پارسا
چه ربطی به سوابق اجدادش داشت ,مگه هر کی بابا ننه اش خوبن خودش هم خوبه !!پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد