آدرس مطب دکتر آزاده جولایی: انتهای خیابان گاندی شمالی – پلاک ۹ – واحد ۱ – طبقه زیر همکف
شماره تماس مطب دکتر آزاده جولایی : ۸۸۸۸۲۴۶۱-۰۲۱
ساعت حضور دکتر آزاده جولایی در مطب : روزهای زوج بعد از ظهر
اینستاگرام دکتر آزاده جولایی: https://www.instagram.com/dr.azadejulaei
بیوگرافی دکتر آزاده جولایی:
من رشته پزشکی عمومی را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به اتمام رسانده ام و جزو ۳ در صد دانشجویان برتر وارد دوره تخصصی شدم و با بورد تخصصی جراحی عمومی از آن دانشگاه فارغ التحصیل شدم. پس از آن به کشور فرانسه رفتم و دوره تکمیلی جراحی پستان را در آنجا گذراندم. بعد از آن به ایران آمدم و از سال ۸۳ به طور اختصاصی روی سرطان پستان کار می کنم . در حال حاضر هم دانشیار دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی هستم.
چرا در فرانسه نماندید و به ایران برگشتید؟
اتفاقا در زمان برگشت استادم از من خواست که در فرانسه بمانم و همانجا مشغول کار بشوم. اما من ترجیح دادم به ایران برگردم و در ایران خدمت کنم. با میل و اراده خودم آمدم و از بودنم در اینجا نهایت لذت را می برم. لبخند یک بیمار مبتلا به سرطان که در حال درمان است و به زندگی امیدوار است یا بیماری که درمان شده و از اینکه پستانش حفظ شده و به آرامش رسیده با هیچ چیزی در دنیا برایم قابل مقایسه نیست. من برای دیدن همین لبخندها به ایران برگشتم. بیمار خیالش راحت است که اگر پولی برای درمان ندارد می تواند در سیستم دولتی معالجه شود. این برای من بزرگترین افتخار است که در یک بیمارستان دولتی در میدان شوش کار می کنم. بیمارستانی که به بیمارانش سرویس و خدمات بیمارستان های خصوصی را ارائه می دهد.
در فرانسه چه دوره های تخصصی را گذراندید؟
در حقیقت دوره جراحی پستان یک دوره فلوشیپ است. اما من با تمایل خودم دوره تکمیلی آن را گذرانده ام. چون وقتی شما دارید جراحی پستان را انجام می دهید باید به تکنیک های پلاستیک پستان تسلط داشته باشید. و من در آنجا با یک جراح پلاستیک کار کردم اما هیچوقت ادعای جراحی پلاستیک را ندارم.

پس از بازگشت به ایران در چه مراکزی مشغول به فعالیت شده و چه اقداماتی انجام داده اید؟
پس از بازگشت به ایران متوجه شدم که هیچ پستی ندارم و این جای تاسف داشت چون من در فرانسه دوره ای را در زمینه درمان پستان گذرانده بودم که خود فرانسوی ها از آن به عنوان یک تحول و انقلاب نسبت به روش های قدیمی تر یاد می کردند. وقتی به ایران آمدم آمادگی داشتم که به بخش آموزش بروم و فلوشیپ تربیت بکنم. اما متاسفانه با بی توجهی به این موضوع برخورد شد و با سه سال تاخیر مامور به خدمت در بیمارستان مهدیه تهران شدم. بیمارستانی که آن زمان به عنوان یک زایشگاه شناخته می شد و حتی به عنوان جراحی زنان هم مطرح نبود. در واقع به بیمارستانی رسیده بودم که اصلا امکانات جراحی نداشت و مثل بیمارستان های جنگ جهانی دوم بود. آن موقع دوستان فکر می کردند که مرا تبعید کرده اند اما واقعیت این است که من بیمارستان مهدیه را دوست داشتم چون جایگاه کلینیک پستان جایی است که بیمارستان زنان است. بخش زنان باعث شد که بتوانم سرطان پستان دردوران بارداری را هماهنگ انجام دهیم و از جنین مواظبت کنیم به طوری که در حال حاضر بخش پستان مهدیه قوی ترین بخش پستان کل دانشگاه شهید بهشتی است. علیرغم اینکه همچنان بخش آموزشی نیست.
می توانم بگویم ما اولین بیمارستان در ایران هستیم که نمونه برداری غده سانتینل را شروع کرده ایم که این کار اقدام بزرگی در جلوگیری از تخلیه بیمورد غدد لنفاوی است.
اقدام بعدی تاسیس موسسه سرطان پستان بود. این موسسه به عنوان اولین موسسه مدافع حقوق بیمار مبتلا به سرطان پستان در تهران و با شعار «همه با هم در کنترل سرطان پستان » در سال ۱۳۸۴ تاسیس شد. در سال ۱۳۹۰ اولین سایت سرطان پستان به زبان فارسی را با همه معضلاتی که در ایران وجود داشت راه اندازی کردیم و از آن زمان پاسخگوی تمام سوالات بیماران هستیم. در سال ۱۳۹۲ موسسه سرطان پستان بخش حمایت روانیا ز بیماران مبتلا به سرطان را آغاز کرد که شروع آن با اولین همایش نیاز سنجی بیماران سرطان پستان در سال ۱۳۹۳ بود. در همایش سال گذشته دو کار مهم انجام داده ایم. یکی اینکه منشور حقوق بیمار سرطان پستان در ایران را با نمونه جهانی اش مشابه سازی کردیم و در حال حاضر دنبال این هستیم که این منشور را به عنوان قدم اول برای حقوق بیماران سرطان پستان به تصویب برسانیم. اقدام مهم دیگر این بود که پرسشنامه نیاز سنجی بیماران سرطان پستان را بومی سازی کردیم.
در کل با چه هدفی موسسه سرطان پستان را تاسیس کردید؟
صحبت ما در موسسه بهره مندی از بهترین روش تشخیص و درمان سرطان پستان برای زنان این مرز و بوم است. این یک حق حیاتی است و جزئی از حقوق شهروندی هر زنی است که در نظام جمهوری اسلامی ایران صرفنظر از ملیتش اعم از افغانی، عراقی و… زندگی می کند. ما این حق را برای هر ایرانی می خواهیم و اینکه دلیلی نمی بینم که زن ایرانی برخورد درمانش متفاوت از زن غربی باشد. لیاقت این را داریم که بهترین شرایط را داشته باشیم.
میزان شیوع سرطان پستان در ایران چگونه است؟
ثابت شده که سرطان پستان با زندگی شهری ارتباط دارد و در کشورهای پیشرفته چندین برابر کشورهای در حال رشد است و در هر کشوری در شهرها بیشتر از روستاها است. اگر فردی از ایران به آمریکا برود بعد از یک نسل از نظر میزان شیوع سرطان مشابه آمریکا می شود. پس عوامل محیطی بسیار تاثیرگذار هستند. در آمریکا از هر ۸ خانم یک نفر در طول عمرش مبتلا می شود. آخرین آمارها در ایران نشان می دهد که از هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۳۱ نفر مبتلا به سرطان می شوند که از این تعداد تقریبا ۳۰ نفر مربوط به سرطان پستان است و شایع ترین سرطان در خانم ها سرطان پستان است ولی خوبی آن این است که درمان پذیر است حتی در مراحل پیشرفته.
نظر دکتر آزاده جولایی در خصوص مرگ مریم میرزاخانی
مرگ مریم نابغه نشان داد که زنان جوان، در زمان حاملگی و شیردهی هم امکان ابتلا به سرطان سرطان پستان را دارند. که سرطان پستان می تواند بهترین سال های شکوفایی یک زن را در خانواده و زندگی حرفه ای و اجتماعی خود از دست او برباید و تنها حسرتی را به جا بگذارد. و در عین حال نشان داد که حتی در مراحل پیشرفته، باز هم امکان دارد تا با درمان مناسب زندگی بیمار را با آرامش تداوم داد به گونه ای که تا آخرین لحظات بتواند وظایف شغلی و خانوادگی خویش را به طور مستقل پیش برد.