پیام رسان چیست؟ پیام رسان داخلی یعنی چه؟
“پیام رسان” ترجمه لغت فارسی توسط فرهنگستان لغت برای ” مسنجر Messenger ” است. پیام رسان یا مسنجر به فضایی گفته می شود که در آن امکان گفتگو و انتقال پیام بین دو نفر یا به صورت گروهی فراهم شود.
از طرفی عبارت اپلیکیشن را زیاد به کار می بریم. به ” برنامه های کاربردی ” که در گوشی های همراه مورد استفاده قرار می گیرد ” اپلیکیشن ” می گویند.
پیام رسان داخلی چیست؟
به این نرم افزارها یا برنامه های کاربردی که در گوشی های همراه مورد استفاده قرار می دهیم، پیام رسان می گویند. حال اگر سازنده این پیام رسان کشورهای خارجی باشند به آن پیام رسان خارجی و اگر تولید داخل کشورمان باشد پیام رسان داخلی می گوئیم.
تلگرام ، وایبر ، واتس آپ و …. از جمله پیام رسان های خارجی به شمار می آیند. برای نمونه تلگرام یک پیام رسان روسی است و سرورهای آن و سازنده آن اهل روسیه هستند.
از جمله پیام رسان های داخلی میتوان به پیام رسان سروش اشاره کرد که به تازگی در میان مردم در حال رواج یافتن است.
دعوای پیام رسان داخلی و خارجی بر سر چیست؟
موضوع امنیت ملی ، دسترسی به انتقال پیام های بین افراد و گروه ها ، مسدود کردن گروه ها و کانال ها و …. جزو مواردی است که باعث می شود مسئولان کشوری و دولت به دنبال استفاده مردم از پیام رسان داخلی باشند. دولت ها برای کنترل امور کشور تمایل ندارند که پیام رسان ها محلی برای اعتراضات، گردهمایی ها، انتقادات و بعضا آشوب و تجمعات گردد. در نتیجه دولت ها و کشورها به دنبال این هستند که پیام رسان داخلی کشور خودشان در بین مردم خودشان در حال استفاده باشد تا کنترل آن در اختیار دولت باشد. به این شکل حکومت ها و دولت ها به دنبال کنترل موضوع امنیت ملی هستند. حال اگر مردم به رفتار دولت اعتماد نداشته باشند شاید در استفاده از پیام رسان داخلی تمایلی بروز ندهند که این به روابط دولت ها و ملت ها مرتبط است.
در موح باز بخوانیم:
- بلاک چین تلگرام چیست؟
- هشتگ یعنی چه؟
- بیت کوین چیست؟
- بلاک چین چیست؟
- سایت آنتن چیست؟
- هاتگرام چیست؟
- فایرچت چیست؟
- نرمافزار waze چیست؟
- درآمد تلگرام از کجاست؟