بیوگرافی کوهیار کلاری و همسرش
کوهیار کلاری پسر محمود کلاری متولد سال ۱۳۶۰ در تهران، تصویربردار و مدیر فیلمبرداری است. کوهیار کلاری به عنوان مدیر فیلمبرداری در فیلم هایی همچون فیلم های زیر فعالیت داشته است:
- رفتن (۱۳۹۵) : فیلم رفتن ساخته نوید محمودی، نماینده سینمای افغانستان در جوایز اسکار ۲۰۱۷ بود. فیلم رفتن قصه ی عاشقانه فرشته و نبی است که در پیچ و تاب رسیدن و نرسیدن در غبار گم میشوند. قصه عشقی که از همه چیز غیر از معشوق رنج می بیند. رفتن قصه درد است، درد خانه به دوشی و درد مهاجرت. برادران محمودی پیش از این نیز در هشتاد و هفتمین دوره جوایز سینمایی اسکار با فیلم «چند متر مکعب عشق» نماینده سینمای افغانستان بودند.
- شکلاتی (۱۳۹۵) : شکلاتی فیلم سینمایی به کارگردانی سهیل موفق و تهیه کنندگی ایرج محمدی محصول سال ۱۳۹۵ بود که در تاریخ ۸ آذر ۱۳۹۶ در سینماهای ایران اکران شد. شکلاتی یک اثر متفاوت در ژانر کودک و نوجوان بهشمار میرود که نگاه تازهای به دنیای کودکان دارد. فیلم شکلاتی اولین فیلم بلند سینمایی سهیل موفق در ژانر کودک و نوجوان است که شهریور ماه ۱۳۹۵ در تهران کلید خورد و اوایل آبان ماه پس از گرفتن سکانسهایی در شمال کشور، فیلمبرداری آن در کارخانه شکلاتسازی به پایان رسید.
- پرسه در شهر لاجوردی (۱۳۹۴) : فیلم پرسه در شهر لاجوردی فیلمی به کارگردانی و تهیهکنندگی محمدعلی نجفی و نویسندگی محمدعلی نجفی، نسیم سیفیپور و نسیم محمدی فارسانی محصول سال ۱۳۹۴ است.
- ۳۶۰ درجه (۱۳۹۳) : فیلم ۳۶۰ درجه فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سام قریبیان و تهیهکنندگی فرامرز قریبیان محصول سال ۱۳۹۳ است. ماجرای ۳۶۰ درجه در مورد پسر جوانی است که در آستانه ازدواج با همسرش درگیر یک ماجرای مواد مخدری میشود و به زندان میافتد. آزاد شدن وی از زندان پس از سه سال سر آغاز اتفاقات زیادی است که پای پلیس و مافیای مواد مخدر را پیش میکشد.
- قصه ها (۱۳۹۰) : قصه ها فیلمی ایرانی به کارگردانی رخشان بنی اعتماد، محصول سال ۱۳۹۰ است. قصهها جایزه بهترین فیلمنامه را از هفتاد و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم ونیز به دست آورد. قصه ها گذر به هفت زندگی و آدم هایی است که در شرایطی نه استثنایی، در موقعیت هایی شبیه به بسیاری از آدم های جامعه، زندگی را سر میکنند.
کوهیار کلاری پسر محمود کلاری : «سینما مثل زندگیه ، زندگی مثل سینما . یادم نمیاد قبل از اینکه این عکس رو آقای ساعتی از من و کامیار سر یکی از فیلم های زنده یاد علی حاتمی بگیره چه کسی انتخاب کرد من پشت دوربین باشم و کامیار نقش کارگردان رو بازی کنه … الا از اون موقع بیست و هفت سال می گذره و امشب ساعت هشت شب در جشنواره کودک و نوجوان اصفهان یکی از فیلم هایی که امسال فیلمبرداری کردم نمایش داره . اگر چه سینمای کودک و نوجوان امروز با دهه شصت فاصله داره اما ما تو فیلم شکلاتی تلاشمون رو کردیم که بچه ها از این فیلم لذت ببرن . (مجله فیلم ، شماره نود و هشت ، سیزده آبانماه هزار و سیصد و شصت و نه ، ویژه نامه ششمین جشنواره کودک و نوجوان)»
کوهیار کلاری در جشنواره بین المللی فیلم فجر سال ۱۳۹۳
کوهیار کلاری فیلمبردار (پسر محمود کلاری فیلمبردار پیشکسوت) سینما در سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر با ۲ فیلم سینمایی حضور داشت درباره فیلم ها گفت: «۳۶۰ درجه به کارگردانی سام قریبیان» و «مشرف به کوچه بی نام» به کارگردانی هاتف علیمردانی آثاری است که فیلمبرداری آن را برعهده داشتم و احتمال حضور آن در این دوره از جشنواره وجود دارد. هر کدام از این ۲ فیلم حال و هوای متفاوتی داشت و نیازمند فیلمبرداری متفاوتی بود. کوهیار کلاری ادامه داد: در «مشرف به کوچه بی نام» به کارگردانی هاتف علیمردانی با پدرم محمود کلاری مدیر فیلمبرداری این اثر سینمایی همکاری داشتم و بی شک همکاری با او برای من همیشه فوق العاده است، چراکه کنار او قرار گرفتن به معنای لحظه به لحظه یاد گرفتن است. خوشبختانه هاتف علیمردانی زمان مناسبی را برای ساخت این فیلم سینمایی انتخاب کرد و بازیگران بدون هیچ دغدغه ای در این فیلم حضور داشتند. کوهیار کلاری با اشاره به حضور هنرمندانی چون فرهاد اصلانی، امیرآقایی بازیگران این فیلم بیان کرد: یکی از نکات مثبت در کار کردن با هاتف علیمردانی، آرامش این کارگردان است. «مشرف به کوچه بی نام» از نظر فیلمبرداری با «۳۶۰ درجه» بسیار متفاوت بود. در واقع داستان این فیلم در یک آپارتمان رخ می دهد و ماجرای ۲ خانواده است که در یک آپارتمان و در کنار هم زندگی می کنند. کوهیار کلاری با اشاره به «۳۶۰ درجه» توضیح داد: می توان گفت سام قریبیان این فیلم را با استایل امریکایی ساخته است. او کارگردان خوبی است و می توانم بگویم که یک فیلم معمایی قابل قبول ساخته است و با توجه به نوع فیلم و نیاز آن به فیلمبرداری متفاوت، تجربه خوبی در حوزه فیلمبرداری بود.
کوهیار کلاری فیلمبردار فیلم «ماهی و گربه» ساخته شهرام مکری ادمه داد: حضور بازیگران از نسل های مختلف از دیگر نکات مثبت «۳۶۰ درجه» است، هنرمندانی مانند ناصرآقایی و حبیب اسماعیلی آرتیست های کودکی ما هستند. این بازیگران به قدری تکنیکال و درجه یک کار کردند که برای ما بسیار جذاب بود. در واقع این بازیگران به ما نشان دادند که بخش اعظم بازیگری در سینما تکنیک است و بی شک نسل قدیم سینمای ایران از هر نظر از ما بهتر و تکنیکی تر هستند. کوهیار کلاری فیلمبردار فیلم سینمایی «قصه ها» ساخته رخشان بنیاعتماد با اشاره به نوع انتخاب های خود در سینما تاکید کرد: در انتخاب کارهای خود صد درصد تنوع طلب هستم و دوست ندارم تنها یک ژانر از سینما را تجربه کنم و زمانی که بستر مناسب برای خلاقیت در یک فیلم وجود داشته باشد، حتما از آن استفاده می کنم و معمولا سعی می کنم در فیلم هایی که کار می کنم، خلاقیت هم داشته باشم. کلاری در پایان گفت: متاسفانه سینمای ایران مدتی است که آپارتمانی شده اما خوشبختانه با حضور فیلمسازان جوان این وضعیت کمرنگ شده و فیلم ها بیشتر به بیرون کشیده شده است.
- فعالیت کوهیار کلاری به عنوان فیلمبردار
- بمب (۱۳۹۶)
- هفت ماهگی (۱۳۹۴)
- تمشک (۱۳۹۲)
- ماهی و گربه (۱۳۹۲)
- خواب لیلا (۱۳۸۶)
- کارگران مشغول کارند (۱۳۸۴)
- فعالیت کوهیار کلاری در گروه فیلمبرداری فیلم ها
- چهل سالگی (۱۳۸۷)
- صد سال به این سالها (۱۳۸۶)
- گرگ و میش (۱۳۸۵)
- نسل جادویی (۱۳۸۵)
- فعالیت های کوهیار کلاری به عنوان نورپرداز
- من همسرش هستم (۱۳۹۰)
- هفت و پنج دقیقه (۱۳۸۷)
- خاک آشنا (۱۳۸۶)
- فعالیت های کوهیار کلاری به عنوان تصویربردار
- کارگران مشغول کارند (۱۳۸۴)
عکس های کوهیار کلاری

عکس کوهیار کلاری

بیوگرافی کوهیار کلاری

عکس پسر محمود کلاری (کوهیار)
آدرس اینستاگرام کوهیار کلاری : https://www.instagram.com/koohyarkalari