بیوگرافی حبیب احمدزاده مستندساز
حبیب احمدزاده مستندساز ایرانی متولد ۲۷ مهرماه سال ۱۳۴۳ در شهر آبادان، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر تهران و دکترای پژوهش هنر دردانشگاه تربیت مدرس است. پدر حبیب احمدزاده اهل دلوار در شهرستان تنگستان در استان بوشهر بود و در آستانه جنگ جهانی دوم به آبادان مهاجرت کرد و به همین علت حبیب در آبادان به دنیا آمده است. حبیب احمدزاده از جمله فعالان در عرصه ادبیات و هنر پایداری بوده و تا کنون دو کتاب و چندین فیلمنامه در این زمینه نگاشته است و اصول فعالیت های او به مفاهیم پایداری در جنگ ها متمرکز بوده است.

پست اینستاگرام حبیب احمدزاده
حبیب احمدزاده : «تصویر بنده در حال نگریستن به ادمهای مشکوک در جلسه نقد و بررسی فیلم نسبتا مشکوک گفتگو با سایه در مورد آن نویسنده همیشه مشکوک ( ص – ه ). از خدا که پنهون نیست از شما هم چه پنهون دیشب با خسرو خان سینایی احتمالا خودفروخته (به کدام سمت نمیدانم فقط هردوطرف میگن به اونوریا) دعوت شدیم در یک موسسه فرهنگی مشکوک با اسم پوششی و مستعار بهاران که فکر کنم بدون شک و شکوک مال ضد انقلاب بود (آقا اگر اینا ضد انقلاب نبودند پس چرا درباره نویسنده متعهدی مانند بنده بحث نمیکنند و میروند درباره ان نویسنده جهنمی ص ه که الهی دلش جز و ولز بشه، الهی آتش به قبرش بباره ، الهی که نیست و نابود بشه، الهی که …بحث راه می اندازند).
خلاصه یک عده از ما بهترون مشکوکتر از مشکوک هم نشسته بودند با چه افاده هایی دیگه . و آن فیلم بی نهایت مشکوک (گفتگو با سایه) هم با پول برق مردم بدبخت در این شرایط اقتصادی مملکت ، مفت و مجانی براشون پخش میشد . زهی تاسف به غیرت نداشته ما خلاصه فردا و پس فردا خبرش اومد بدانید که ما رفته بودیم سرک بکشیم ببینیم جریان نمایش این فیلم قاعدتا مشکوک از چه قرارییه وگرنه عالم و آدم میدونن که ما اصلا اهل این حرفها و آدمهای کلا مشکوک نیستیم .
پی نوشت : این ادم مطلقا مشکوک سمت راست همان علی فرهادزاده مسبب جلسه است که هرچی فکر میکنم نمیدونم این ادم تماما مشکوک را قبلا در کدام شبکه مشکوک دیده ام .
نترسید ان نهانخانه مشکوک را حتما قبل از مشکوک شدن به خودم پیدا میکنم تا شما هم خدای ناکرده به بنده مشکوکتر نشوید . و در آخر قبل از نوشیدن هر جرعه آب حتما لعن بر یزید بن معاویه و اذناب و ادامه دهندگان راهش یعنی محمد بن افریده فراموش نشود. راستی اسم فیلم مشکوک آن محمد بن آفریده کلکم اجدادنآ و ابنائنا بیتهم دوزخ ، چه بود؟ من که نمیدانم ، راستی شما غیر مشکوکین عزیز میدانید ؟»
فعالیتهای ادبی حبیب احمدزاده
- داستانهای شهر جنگی، چاپ هفدهم، انتشارات سوره مهر، تهران، سال ۱۳۸۷
- شطرنج با ماشین قیامت، چاپ پانزدهم، انتشارات سوره مهر، تهران، سال ۱۳۸۷
- کد ۲۴ یا بوف کور چگونه ساخته و پرداخته شد، چاپ سوم، انتشارات سوره مهر، تهران، سال ۱۳۹۶
واکنش حبیب احمدزاده به حملهٔ اسرائیل به غزه
در زمان حملهٔ اسرائیل به شهر غزه و محاصرهٔ آن، احمدزاده ترجمهٔ انگلیسی یکی از داستانهای مجموعهٔ داستان های شهر جنگی، به نام پر عقاب را برای «بسیاری از صلح دوستان و نظریه پردازان جهان» ارسال کرد. این داستان دربارهٔ محاصرهٔ شهر آبادان در زمان جنگ ایران و عراق است. نوام چامسکی، در ای میلی به احمدزاده «تیزهوشی نویسنده را نیز به علت ارسال به موقع آن در چنین روزهای دردناکی مورد ستایش قرار دادهاست.»
حبیب احمدزاده و کشتی دوستی
حبیب احمدزاده به همراه کیومرث پوراحمد، پرویز پرستویی، مرتضی سرهنگی و سعید سیاح طاهری، از بانیان اولیهٔ جشنی به نام کشتی دوستی بودند که ۲ مهر ۱۳۸۹، در سی امین سالگرد جنگ ایران و عراق، با کمک هنرمندان سینمای ایران و مردم شهرهای آبادان وخرمشهر، با شرکت کودکان عراقی شهرهای بصره و فاوو کودکان ایرانی بر روی کشتی دوستی در رودخانه مرزی اروندرود (حد فاصل این چهار شهر و بهانه اصلی شروع جنگ توسط صدام) برگزار شد. این مراسم را مجری برنامههای کودک تلویزیون ایران عمو پورنگ اجرا کرد و گزارش آن از تلویزیونهای ایران و عراق پخش شد.
فیلمنامه های نوشته شده توسط حبیب احمدزاده
- ۵۰ قدم آخر (۱۳۹۲)
- آنکه دریا میرود (آرش معیریان)، ۱۳۸۵
- اتوبوس شب (کیومرث پوراحمد) به همراه کیومرث پوراحمد، ۱۳۸۵
- گفتگو با سایه (خسرو سینایی) به همراه خسرو سینایی، ۱۳۸۴
- روایت سه گانه: اپیزود اول (پرویز شیخطادی)، به همراه پرویز شیخطادی، ۱۳۸۲
- روایت سهگانه: اپیزود دوم (عبدالحسن برزیده)، به همراه عبدالحسن برزیده، ۱۳۸۲
- آژانس شیشه ای (ابراهیم حاتمیکیا)، مشاور فیلمنامه، ۱۳۷۶
پست اینستاگرام حبیب احمدزاده در مورد ماجرای خاشقچی
حبیب احمدزاده : «خاشقچی سالها خارج از عربستان زندگی می کرد .او دو هفته قبل از مرگ مهلکش و بخاطر سکوت شرم اور سران و رسانه های عربی در برابر اهانت های مکرر ‘دونالد ترامپ’ رئیس جمهوری آمریکا، از آنها انتقاد کرد.
وی پس از سخنرانی توهین آمیز ترامپ به کشورهای عربی در آخریت توئیت های خود نوشت: ترامپ هر از گاهی توئیت می کند که از کشورهای عربی حمایت می کند و ما عرب ها باید برای ادامه این دفاع، هزینه آن را بپردازیم، اما سوالی که به ذهنم می رسد، آن است که رئیس جمهوری آمریکا از ما در برابر چه کسی حمایت می کند؟
وی همچنین گفته بود: بر این باورم ، بزرگ ترین خطری که کشورهای عربی و منابع نفتی آنها را تهدید می کند، خود ترامپ است، چرا که وی، عرب ها را تنها چاه نفت می بیند.»

آدرس پیج اینستاگرام حبیب احمدزاده مستندساز
https://www.instagram.com/habib_ahmadzadeh
در موج باز بخوانیم :