دلیل جدایی بهاره رهنما از همسر اولش پیمان قاسم خانی چه بود؟
۱۲ شهریور ماه سال ۱۳۹۶ بود که فیلمی از صحبت های بهاره رهنما در فضای مجازی منتشر شد که در آن، بهاره رهنما اشاره مستقیم به ورود زنان یا دختران جوان به زندگی مردان زن دار شده بود. بهاره رهنما در صحبت های خود اشاره به این موضوع کرد که : «من بدون در نظر گرفتن مسائل شرعی به این موضوع می پردازم که معتقدم از نظر اخلاقی ورود یک زن به زندگی یک مرد زن دار به هیچ عنوان کار اخلاقی و پسندیده ای نیست و حتی اگر آن مرد ۲۵۰ تومن داده و یک شاخ گل زر برای آن خانم هم بخرد، درست اش این بوده که این پول در زندگی واقعی آن مرد هزینه شود نه برای خرید آن گل…». این صحبت های بهاره رهنما و اشاره مستقیم او به خیانت مردان این شبهه را در میان اقشار جامعه و طرفداران او به وجود آورد که شاید پیمان قاسمخانی به بهاره رهنما خیانت کرده است و علت دلیل جدایی بهاره رهنما از همسر اولش خیانت باشد! بهاره رهنما که ۴ ام شهریور ماه ۱۳۹۶ مراسم مفصل ازدواجش با همسر دومش امیرخسرو عباسی را جشن گرفت، این اقدام خود را تلاشی برای شکستن تابوهای ذهنی خانم ها در ایران معرفی کرده و در پیج اینستاگرام و کانال تلگرام خود اشاره به این مضامین کرد که در هر سنی باید زندگی کرد و حتی عاشق شد و لزومی ندارد همیشه از یک سری قوانین ثابت کورکورانه پیروی کرد.» پس از برگزاری مراسم ازدواج بهاره رهنما و صحبت های او، واکنش های تندی در فضای مجازی برای این دو هنرمند (بهاره رهنما و پیمان قاسمخانی) پیش آمد که موضوع خیانت اصلی ترین مطالب به اشتراک گذاشته شده و مسبب ناراحتی هر دو هنرمند شده بود. به همین دلیل بهاره رهنما با انتشار پستی به این توهین ها و واکنش های تند واکنش نشان داده و اعلام کرد : «دوستای عزیزم آقای پیمان قاسمخانی یکی از مهم ترین و اصلی ترین افراد زندگی من و پدر دختر خوب من پریا است. قسمتون میدم به آبروی حضرت زهرا که ما رو قضاوت نکنید. نه خیانتی در کار بوده و مسئله ای از این دست… اگه دو نفر با هم تفاهم ندارند و دوست دارند سالم زندگی کنند دلیلی نداره که کسی به هیچ کدومشون تهمتی بزنه.»
این در حالی است که محراب قاسمخانی برادر پیمان قاسمخانی در روز ۷ ام آبان ماه ۱۳۹۶ ، در مورد دلیل جدایی بهاره رهنما از برادرش گفته بود : «شاید شیوه اجرایی و نوع ازدواج خانم رهنما را عده ای دوست نداشته باشند اما حرف پشت کاری که کردند، حرف بسیار مهم و کار بسیار جسورانه ای بود و در جامعه ما این برای خانم ها بسیار حرف خوب و جسورانه ای بود که من در هر سنی می تونم باز عاشق شوم، میتونم باز ازدواج کنم و … حالا شاید شیوه انجام کار و تعدد عکس ها و … مورد پسند من نبود اما واقعا برایش آرزوی موفقیت و خوشبختی می کنم و حتی رابطه دوستانه ما هنوز با بهاره رهنما پا برجاست. ما در زمان مراسم ازدواج بهاره رهنما و همسرش دعوت نبودیم هر چند که آن زمان من و شقایق در مسافرت پاریس بودیم اما به هر حال همین دعوت نکردن هم از نظر من احترام گذاشتن به ما بود. به هر حال حقیقتا از ته دلم برای بهاره و همسرش آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم.»
بهاره رهنما در حاشیه نمایش “دیگری” از ماجرای طلاق خود از همسر اولش پرده برداشته و گفت : «ما ۲۵ سال با هم زندگی کردیم و از یکدیگر جدا شدیم اما با یکدیگر دوست هستیم و این جدایی لطمه ای به دوستی ما وارد نمی کند! این یکی از مصادیق عدم اعمال خشونت نسبت به یکدیگر هست. پیمان قاسمخانی قدیمی ترین دوست زندگی من هست و ما ۲۴، ۲۵ سال هست که با هم دوستیم و ادامه پیدا نکردن زندگی مشترک ما علت نمی شود که دوستی مان لطمه ببیند.(با لبخند) جدا از این موضوع من فَنِ (طرفدار) پیمان قاسمخانی هستم. او رفیق خوبی برایم هست و انشاالله این فرهنگ خصوصا در بین کسانی که بچه دارند جا بیفتد. چون بچهها حتی اگر ۵۰ یا ۶۰ سالشان هم شود باز هم پدر و مادرشان را در کنار هم میبینند و در کنار هم می خواهند.»

ازدواج بهاره رهنما با امیر خسرو عباسی
بهاره رهنما : «بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس میخوری، تا بابت کارهایی که کرده ای. بنابراین روحیه تسلیم پذیری را کنار بگذار،از حاشیه امنت بیرون بیا،جستجو کن،بگرد،آرزو کن و کشف کن… “مارک تواین” و من اضافه میکنم: عاشق شو…»
آدرس صفحه اینستاگرام بهاره رهنما : https://www.instagram.com/baharehrahnamaoriginal
عکس های مراسم ازدواج بهاره رهنما و همسر دومش

عکس مراسم ازدواج دوم بهاره رهنما

عکس مراسم ازدواج دوم بهاره رهنما

عکس مراسم ازدواج دوم بهاره رهنما