نازنین بیاتی بازیگر نقش گلشیفته در مجموعه خانگی گلشیفته
نازنین بیاتی بازیگر متولد ۱۵ دی ماه سال ۱۳۶۸ در تهران، دارای دیپلم من گرافیک بوده و فارغ التحصیل رشته تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی است. نازنین بیاتی اولین حضور خود در سینما را سال ۹۱ با ایفای نقش نازنین در با فیلم دربند تجربه کرد و خوش درخشید. نازنین بیاتی در سریال عروسکی شکرستان به عنوان طراح دکور، طراح لباس و صداپیشه شخصیتهای «رویا و پیشگو» حضور یافت. نازنین بیاتی که پیش از حضور در مجموعه گلشیفته در چندین فیلم حضور داشت، با ایفای نقش اصلی در این سریال نمایش خانگی شانس محبوبیت و شناخته شدنی یافت که می تواند باعث ماندگاری او در دید مخاطبان گردد.گلشیفته مجموعهٔ نمایشی به کارگردانی بهروز شعیبی، تولید سال ۱۳۹۶ است که با مضمونی کمدی-اجتماعی به تهیه کنندگی علی اکبر نجفی در تاریخ ۲۸ آذر ۱۳۹۶ در یزد، تهران و در قسمت هایی از شهر کرج جلوی دوربین رفت و قسمت اول این مجموعه از ۹ اسفند ماه ۱۳۹۶ در شبکه نمایش خانگی عرضه میشود.
افتخارات نازنین بیاتی
- نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر
- انتخاب به عنوان بهترین بازیگر جشنواره سی و یکم فیلم فجر، در همه پرسی از نویسندگان و منتقدان
نازنین بیاتی و همسرش
نازنین بیاتی تاکنون ازدواج نکرده و همسری ندارد.
آدرس اینستاگرام نازنین بیاتی : https://www.instagram.com/nazaninbayati/
نحوه ی ورود نازنین بیاتی به دنیای بازیگری
نازنین بیاتی : «کسی که تئاتر می خواند با بازیگری نا آشنا نیست ولی من گرایشی که در دانشگاه انتخاب کردم، طراحی صحنه بود در چهار ترم اول هر کسی مبانی را پاس می کند و آشنایی داشتم به بازیگری… مثل خیلی از خانم های دیگری که قبل از من خبر شده بودند، از طریق یکی از دوستانم فهمیدم که آقای شهبازی برای بازی تست می گیرند، من هم رفتم دفترشان و تست دادم و قبول شدم، نه فیلمنامه خوندم نه کلاس بازیگری رفتم! دقیقا یک ماه رفت و آمد من طول کشید. دو روز قبل از آنکه کار کلید بخورد، به من گفتند که برای نقش اول تایید شده ای. دوستان قدیمی من می گویند از وقتی که بازیگر شدی تغییر نکردی و خودت را برای مان نگرفتی؛ فقط تجربه ات در این کار بیشتر شد؛ حتی با دوستانم گرم تر هم شدم. خیلی راحت همه جا می روم، اتوبوس و مترو سوار می شوم و با مردم زندگی می کنم خوبی اش این است که دیگر مانند قبل وقت بطالتی ندارم.»

عکس نازنین بیاتی
ویژگیهای اخلاقی و نظرات نازنین بیاتی
-
- عاشق دیدن فیلم در سینماست
- از اینکه او را شبیهه به ترانه علیدوستی میدانند خوشحال است و احساس خوبی دارد چرا که به نظر نازنین، ترانه علیدوستی یکی از بهترین بازیگران سینمای این روزهاست.
- نازنین بیاتی در کنار بازیگری طراحی لباس می کند.
- نازنین نقاشی را از کودکی شروع کرده است.
- نازنین بیاتی در اوقات فراغت خود کتاب می خواند،فیلم می بیند و یا نقاشی می کند.
فیلم های نازنین بیاتی
- رفتن – ۱۳۹۵
- رفتن نه – ۱۳۹۵
- مادری – ۱۳۹۴
- رخ دیوانه – ۱۳۹۳
- طعم شیرین خیال – ۱۳۹۳
- فرشته ها با هم میآیند – ۱۳۹۲
- مردن به وقت شهریور – ۱۳۹۲
- ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه – ۱۳۹۱
- دربند – ۱۳۹۱
عکس های نازنین بیاتی

عکس نازنین بیاتی

عکس نازنین بیاتی

عکس نازنین بیاتی

عکس نازنین بیاتی

عکس نازنین بیاتی

عکس نازنین بیاتی

عکس نازنین بیاتی

عکس نازنین بیاتی

عکس نازنین بیاتی