بیوگرافی صابر ابر بازیگر
صابر ابر بازیگر ایرانی متولد ۱۸ خرداد سال ۱۳۶۳ در شهر تهران است. صابر در آلبوم در “شعله با تو رقصان” به همراه پانته آ پناهی ها با مهیار علیزاده همکاری داشته است. صابر ابر عاشق مدیریت خوانده و مدیر بودن بوده و چندین پروژه طراحی داخلی را نیز مدیریت کرده و میگوید این کار را دوست دارد و طراحی داخلی بخشی از زندگی او است. علاوه بر اینها صابر ابر در نقاشی هم دستی بر آتش داشته و گه گاهی نقاشی هم می کند. به گفته خودش چندی است یک کتاب تحقیقاتی را با یکی از دوستانش می نویسد که موضوعش کافه نشینی در تهران معاصر است. صابر ابر با وجود علایق متفاوت ای که به کارهای گوناگون دارد ولی بازیگری علاقه اول اوست و به گفته خودش علاقه اش به بازیگری و اجرا در تلویزیون را هم دوست دارد.

صابر ابر برای جشنواره کارنامه که تنها جشنواره خصوصی تئاتر کشور است، یک تئاتر کار کرد که موفق هم بود و جایزه کارگردانی، نمایشنامه، بازیگری زن و طراحی صحنه گرفت. صابر ابر فعالیت خود را در تلویزیون با اجرای برنامه رنگین کمان آغاز کرد و پس از آن هم مسابقاتی نظیر در ۱۱۱ ثانیه را مجری گری کرد و بخش اعظم کارش اجرای برنامه کودکان و نوجوانان در تلویزیون بود. صابر ابر جزو مجریانی است که وقتی وارد دنیای بازیگری شد به شدت موفق بود و این اتفاق برای کمتر مجری پیش می آید.

صابر ابر با بازی در فیلم سینمایی شاعر زباله ها به کارگردانی محمد احمدی به سینما آمد ولی اولین بار در فیلم دایره زنگی در اکران عمومی یک فیلم سینمایی دیده شد و خیلی زود هم به جایزه رسید. صابر ابر با بازی در ۳ فیلم یک پذیرایی ساده مانی حقیقی، برف روی کاجها پیمان معادی، انتهای خیابان هشتم علیرضا امینی در سال ۱۳۹۰ سال پرکاری را پشت سر گذاشت. اما خودش در این رابطه گفت که اگر پیمان معادی، همایون اسعدیان و مانی حقیقی امسال دوباره سه فیلم را در فاصله یک هفته از یکدیگر بسازند او باز هم در فیلم آنها حضور پیدا خواهد کرد. اینها جز کسانی هستند که ابر دوست دارد با آنها کار کند.

سلیقه صابر ابر به این کارگردانان نزدیک بوده و میگوید: «فیلمی که این کارگردانان می سازند اثری است که من دوست دارم در آن حضور پیدا کنم. وقتی این پیشنهاد از طرف آنها به من شده، قبول کردم. البته این اتفاق افتاده است که دو سال هم کار نکرده ام.»

صابر ابر و همسرش
صابر ابر با انتشار عکس بالا نوشت : «هیچ آرزویی بهتر از این نیست و نبوده… خوشبختی و عاقبت بخیر شدن…خلاصه مرا آن ده که آن به… ما را و همه را… ظهر مرداد. پی نوشت : جناب آقای خاتمی فرمودند : در این مورد خاص تکرار جایز نیست. شاید این پی نوشت صابر ابر نشان از این باشد که عقد صابر ابر و همسرش را سید محمد خاتمی خوانده است.

افتخارات صابر ابر
صابر ابر برای بازی در فیلم سینمایی گس برنده جایزه بهترین بازیگر نوظهور از جشنواره فیلم رم شد. گس فیلمی به کارگردانی و نویسندگی کیارش اسدی زاده ساختهٔ سال ۱۳۹۱ است. گس جایزه بهترین بازیگر نوظهور نسل نو جشنواره فیلم رم ۲۰۱۳ را کسب کرد، این جایزه به به مجموعه بازیگران فیلم اهدا شد.

خلاصه داستان فیلم سینمایی گس
اپیزود اول، ماجرای خیانت دکتری ۵۵ ساله به زنش را روایت میکند. در اپیزود دوم، مردی حدوداً سی و چند ساله به زنش خیانت میکند و در اپیزود سوم، دختر و پسر جوانی را میبینیم که پسر در خلال یک اردوی دانشجویی، به دوست دخترش خیانت میکند!

از متن های منتشر شده توسط صابر ابر
صابر ابر : «می گفت : این که مثلا تو یه شبایی زود میخوابی ، من دیر ، یا برعکس! اینکه تو صبح زود بلند میشی من تا بوق سگ میخوابم، اینکه من حوصله معاشرت با نیکا رو ندارم و تو حوصله معاشرت با بهرام، اینکه من یه روز تو هفته گوشت میخورم تو بدون گوشت نمی تونی! یا هر چی که من آره تو نه و برعکس، این که دیگه وصل نیست، این اسمش دوستیه! اون و که هزارتا دارم… نمیتونستم اون روز بهش بگم: وصل یعنی ، فهمیدن، درک کردن، و گاهی پذیرفتن یک چیزهایی که هیچ وقت به وجودشون هم فکر نمی کردی ، چه برسه به پذیرششون… چون اگه می گفتم، اون نگام می کرد و می گفت: امشب میخوام یه دورهمی بگیرم بدون اینکه مهمونها رو با تو چک کنم، تو شام درست کن، یه شامِ خیلی خوشمزه… از اونایی که آتوسا و مصطفی میان میپزی…. و من قطعا اینکارو نمی کردم. —– بخشی از کتابی که روزی چاپ می شود… “صابر ابر”»

توصیه به مطالعه چند کتاب توسط صابر ابر برای علاقه مندان بازیگری
صابر ابر: اگر به بازیگری علاقه مند هستید، این شش کتاب را برای شروع بخوانید.
١.من / مل تامپسون ترجمه سونا انزابی نژاد / نشر گمان
٢.زندگی برازنده من / کارول.اس پیرسون/ هیو.کی مار ترجمه کاوه نیری/ انتشارات بنیاد فرهنگی زندگی
٣.زندگی نزیسته ات را زندگی کن/رابرت الکس جانسون ترجمه سیمین موحد/انتشارات بنیاد فرهنگی زندگی
۴.باغ آلبالو/آنتوان چخوف ترجمه سیمین دانشور / انتشارات قطره
۵.چوب بدستهای وَرَزیل/غلامحسین ساعدی/ انتشارات نگاه
۶.هنر در گذر زمان/ هلن گاردنر ترجمه محمد تقی فرامرزی / انتشارات نگاه
دلنوشته صابر ابر برای آتنا
صابر ابر: «برای آتنا… که گم شد! در وحشِ انسانیت، مثلِ خیلی های دیگر ، که هر روز تجربه ای از خشونت به دیگران و خود دارند ، خشونت های پنهان کمتر از خشونت های آشکارِ این روزها نیست، تصویر آتنا تا ابد جلوی صورتمان باشد… گاهی باید همینقدر واقعی دنیا را دید، همینقدر بی پرده، گاهی باید بدن تکه تکه آتنا را در ذهن تصور کرد، گاهی باید بشکه رنگرزی در خانه ای را تصور کرد که دختری در آن سلاخی شده! باید با جامعه واقعی بود … باید با جامعه واقعی بود ، شاید بشود کمی آرامش کرد، وقتی نگاهش نمی کنیم وقتی به دروغ تعریفش را می کنیم، او هم بی امان میتازد و در شبهایش می کشد، زن ها را در خانه خاموش می کند، مردهای بیمار را تشنه خوابیدن با فرزندانشان می کند، زن های آسیب دیده را تند و خشمگین و نامهربان می کند، پل های نیایش را پر از معتاد می کند و … او ترسی از این همه نابودی ندارد!»
در موج باز بخوانیم: