همسر غلامحسین الهام کیست؟ (بیوگرافی فاطمه رجبی)
فاطمه رجبی با نام کامل “فاطمه رجبی دوانی” دختر “حجتالاسلام والمسلمین،علامه علی دوانی” ، تحلیلگر سیاسی، شاعر، مدرس دانشگاه و از نویسندگان هفته نامه های صبح و یالثارات الحسین (ارگان انصار حزبالله) است. فاطمه رجبی همسر غلامحسین الهام ،عضو حقوق دانان شورای نگهبان، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین سخنگوی دولت محمود احمدینژاد (دولت نهم) است. فاطمه رجبی در تمجید احمدینژاد، وی را “معجزهٔ هزاره سوم” خواند و کتابی به همین نام نوشت. فاطمه رجبی (همسر غلامحسین الهام) اندکی پس از روی کار آمدن دولت محمود احمدینژاد (دولت نهم) در تیرماه ۱۳۸۴، بهعنوان مدرّس در دانشکدهٔ خبر نیز فعّالیّت میکند و از آن زمان به چهرهای جنجالی و خبرساز تبدیل شد. او پس از انتخابات مجلس در سال ۱۳۹۰ از حضور در صحنه سیاسی کناره گرفت و از تبلیغ اندیشه خود خودداری کرد. پدر فاطمه رجبی، حجت الاسلام علی دوانی، نویسنده و پژوهشگر دینی بود و برادرانش محمد رجبی و محمدحسن رجبی هستند که با طرز تفکر خواهرشان مخالف اند. غلامحسین الهام دارای مدرک کارشناسی حقوق قضایی از دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد و دکترای حقوق جزا و جرمشناسی از دانشگاه تربیت مدرس است. غلامحسین الهام در مرداد ۱۳۸۹ توسط محمود احمدی نژاد به عنوان مشاور حقوقی رییس جمهور منصوب شد. الهام در ۱۰ آبانماه سال ۹۱ مجدداً بعنوان سخنگوی دولت انتخاب گردید.
محمدحسن رجبی دوانی متولد ۱۳۳۵ در قم، مورخ و پژوهشگر ایرانی میباشد. محمدحسن رجبی در خرداد ۱۳۵۲ دستگیر و حدود نیم سال در زندان به سر برد. وی کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع رسانی را از دانشگاه تهران اخذ کرد و به فعالیتهای پژوهشی پرداخت. از فعالیت های وی میتوان به مدیر کل مرکز خدمات عمومی کتابخانه ملی و قائممقام سرپرست دائرهالمعارف کتابداری و اطلاع رسانی و سپس مشاورت معاون سیمای جمهوری اسلامی ایران را بر عهده گرفتهاست.
محمد علی رجبی دوانی مشهور به محمد رجبی متولد ۱۳۲۸ در قم اندیشمند ، نویسنده ، پژوهشگر حوزهٔ فلسفه هنر ، زیباییشناس و از مدیران فرهنگی ایران است. محمد رجبی تحصیلات ابتدائی و متوسطه را در در همین شهر سپری کرد. دوره متوسطه را در دبیرستان دین و دانش که تحت مدیریت دکتر بهشتی بود گذراند. از سال ۱۳۴۷ پس از اخذ دیپلم، در دانشگاه تهران در رشته های فلسفه ، الهیات و فرهنگ و زبان های باستانی از مقطع کارشناسی تا دکترا ادامه داد.
فعالیت های فاطمه رجبی
همسر غلامحسین الهام دبیر تاریخ دبیرستان بود و در سال ۱۳۷۶ به گفته خودش به دلیل “عدم تحمل انتقادات اش از سوی دولت اصلاحات” و به گفته برادرش به این دلیل که “درس تاریخ سیاسی ایران را به تفسیر سیاسی و شخصی خود تدریس میکرده است که شاگردان ایشان که عمدتاً از خانواده شهدا بودهاند به این مسئله معترض میشوند” از سوی مسئولان مدرسه اخراج شد./ منبع : ویکی پدیا
دیدگاه های سیاسی همسر غلامحسین الهام مولف معجزهٔ هزاره سوم
فاطمه رجبی پس از روی کار آمدن دولت محمود احمدینژاد، با نگارش کتاب احمدینژاد؛ معجزه هزاره سوم و انتشار مقالاتی علیه برخی از رجال سیاسی کشور (از جمله هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی، میرحسین موسوی، و محمد باقر قالیباف / منبع : ویکی پدیا) و به دنبال آن، ایراد انتقادهایی از حداد عادل، علی لاریجانی و علی مطهری، در کانون توجه رسانهها قرار گرفت. فاطمه رجبی، برای حکومت اسلامی تفکیک قوا قائل نیست و معتقد به فراتر بودن اختیارات ولی فقیه (رهبر) از قانون اساسی، حذف ریاست جمهوری و تعیین نخست وزیری برای اجرای امور است. فاطمه رجبی در واکنش به روزنامه کیهان که طرح ترور خاتمی را مطرح نمودهبود، خاتمی و همفکرانش را تروریست و آدمکش خواند. امّا تأکید کرد که «خاتمی ارزش ترور یا اعدام انقلابی توسّط مؤمنان را ندارد.» (منبع : ویکی پدیا/ تابناک، ۲ اسفند ۱۳۸۷)
فاطمه رجبی، در آستانهٔ دهمین دورهٔ انتخابات ریاست جمهوریِ ایران، در مطلبی علیه میرحسین موسوی، وی را «برانداز» دانسته و از وی، تحت عنوان «پدر اصلاحطلبی برانداز» یاد کردهاست. وی پس از مناظرهٔ زندهٔ موسوی با احمدینژاد نیز موسوی را «ضدّانسان» و «فحّاش» نامید و رنگ سبز میرحسین موسوی به «سبز لجن» یاد کرد. ستاد انتخاباتی محمود احمدینژاد ویژهٔ انتخابات ریاست جمهوری دورهٔ دهم برای نامههای فاطمه رجبی به او هشدار داد. وی پس از انتخابات نیز مخالفان احمدی نژاد را دجال و سفیانی نامید و نوشت: «موسوی خون ریخت، چرا که خون خوار شده است، از بغض عدالت و پاکی احمدی نژاد. کروبی و خاتمی به همراه او کاسههای خون مردم را سر میکشیدند، چرا که از فرط کینهٔ مردم به دلیل آرای آن ها به پاکی و صداقت احمدی نژاد تشنهٔ خون شدند. لاریجانی و باهنر، فتنهگرانه به مصاف عدالت و پاکی آمدند تا دیْنشان را به هاشمی ادا کنند و البته در کارزار تباهیها با صداقتها شریک.» (منبع : ویکی پدیا – لحظهنیوز، ۶ خرداد ۱۳۸۸)
سایت شخصی فاطمه رجبی
سایت شخصی فاطمه رجبی، بارها در ایران فیلتر یا تعطیل شدهاست. علی دوانی (پدر وی) در شهریور ۱۳۸۵ طیّ نامهای، از رفتار دخترش گلایه کرده و مینویسد: «دخترم در زمان ریاست جمهوری جناب آقای خاتمی، چندبار مقالاتی در انتقاد از عملکرد ایشان نوشته بود که فقط یکبار آن را مطّلع شدم و همان موقع به نشریهٔ «یالثارات» به سبب چاپ آنها گلایه کردم.»

احمدینژاد، معجزهٔ هزارهٔ سوم
احمدینژاد، معجزه هزاره سوم
احمدینژاد، معجزهٔ هزارهٔ سوم نام کتابی است نوشتهٔ فاطمه رجبی (همسر غلامحسین الهام) که در ستایش از ششمین رئیس جمهور ایران، محمود احمدی نژاد، نگاشته شده است. در ابتدا ادعا شد این کتاب با حمایت دفتر رئیس جمهور چاپ و منتشر شدهاست. این ادعا، بعدها از طرف دولت رد شد. فاطمه رجبی در مصاحبهای که با عباس سلیمی نمین در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۹۰ داشت اعلام کرد اگر عنوان کتابش در متوهم نمودن محمود احمدی نژاد تأثیر داشته از درگاه خدا طلب مغفرت میکند.